Închide meniul

Ciprian Tătărușanu s-a operat! „L-am controlat și am descoperit problema!”. Anunțul venit din Italia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 12:31

Ciprian Tătărușanu s-a operat! „L-am controlat și am descoperit problema!. Anunțul venit din Italia

Ciprian Tătărușanu s-a operat la ochi, de astigmatism

Ciprian Tătărușanu s-a operat la ochi, de astigmatism / Profimedia

Ciprian Tătărușanu s-a operat la ochi, după ce a aflat că suferă de astigmatism. Portarul român de la AC Milan a fost supus unei intervenții chirurgicale comune și ușoare, care îl va ajuta pe termen lung, pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu a intrat în vacanță, după ce campionatul din Italia a fost întrerupt pe timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Ciprian Tătărușanu s-a operat de astigmatism

Portarul de 36 de ani a profitat de pauza competițională pentru a-și rezolva o problemă mai veche la ochi. Ciprian Tătărușanu suferea de astigmatism, o afecțiune a corneei sau a cristalinului, care are drept consecință un defect de tip vedere dublă, asociată cu miopie, hipermetropie sau o combinație a acestora.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Ciprian Tătărușanu a fost operat de medicul Angelo Appiotti, cel care l-a operat în trecut și pe Kaka.

Intervenția realizată luni a fost rapidă și s-a dovedit un succes, urmând să îl ajute enorm pe Tătărușanu în timpul meciurilor.

Reclamă

Ce a spus doctorul lui Ciprian Tătărușanu, după operația la ochi

„I s-a descoperit defectul vizual în urmă cu un an, când a venit la mine alături de soția sa. L-am controlat și am descoperit problema. Nu folosise vreo modalitate de corecție a vederii, dar s-a obișnuit cu astigmatismul prin acomodare. Mai simplu spus, a compensat printr-o focalizare spontană, cu privirea mijită.

Percepția unui șut de la distanță va veni acum mult mai repede. Acest lucru îi va permite un răspuns mai bun din punct de vedere al raportului vedere/brațe și va reduce riscul de accidentare, datorită unui răspuns mai rapid al mușchilor”, a explicat Dr. Angelo Appiotti, potrivit gazzetta.it.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ciprian Tătărușanu va pleca acum în vacanță alături de familia sa, în Maldive. Sezonul din Serie A reîncepe pe 4 ianuarie.

Portarul român a profitat de accidentarea suferită de titularul Mike Maignan și a apărat în 12 meciuri din stagiunea curentă: 8 în Serie A și 4 în UEFA Champions League.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și