Închide meniul

Ce se întâmplă cu Sadio Mane. Anunțul făcut cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 8:50

Ce se întâmplă cu Sadio Mane. Anunțul făcut cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial

Ce se întâmplă cu Sadio Mane. Anunțul făcut cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial

Ce se întâmplă cu Sadio Mane. Anunțul făcut cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial / Profimedia Images

Ce se întâmplă cu Sadio Mane e întrebarea pe care și-o pun mai ales fanii lui Bayern Munchen. Abdoulaye Sow, vicepreşedintele Federaţiei Senegaleze de fotbal, a declarat marţi că echipa Senegalului va fi nevoită să evolueze în primele meciuri de la Cupa Mondială din Qatar fără starul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuie să încercăm să depăşim toate aceste probleme şi să nu forţăm prezenţa lui Sadio înainte ca el să poată, cu adevărat, să dea forţă grupului.

Ce se întâmplă cu Sadio Mane

Sadio este accidentat şi nu trebuie să ne plângem. Va trebui să jucăm fără el în primele meciuri, şi va trebui să câştigăm fără el”, a declarat Abdoulaye Sow, întrebat marţi de ziarişti despre accidentarea jucătorului de la Bayern Munchen.

Sadio Mane (30 de ani, 92 de selecţii şi 33 de goluri) s-a accidentat în ziua de 8 noiembrie, în meciul disputat de Bayern Munchen cu Werder Bremen.

Sadio Mane merge la Cupa Mondială din Qatar

Sadio Mane merge la Cupa Mondială din Qatar! Senegal a anunțat lotul final, iar Sadio Mane se află printre cei 26 de jucători convocați de selecționerul Aliou Cisse. Atacantul lui Bayern Munchen s-a accidentat la ultimul meci și era incert în privința participării la Campionatul Mondial care începe pe 20 noiembrie.

Reclamă

Atacantul de 30 de ani, cotat la 60 de milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 92 de selecții la naționala Senegalului, reușind să marcheze 33 de goluri.

Sadio Mane a participat alături de Senegal și la Campionatul Mondial din 2018.

Senegal a fost repartizată în grupa A la Cupa Mondială din Qatar, alături de Olanda, Ecuador și țara gazdă.

Reclamă 4 / 0/3

Sadio Mane a fost pe val la Bayern Munchen, după transferul de la Liverpool. Atacantul senegalez a marcat 11 goluri în toate competițiile din acest sezon.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și