Închide meniul

Cristi Chivu, declaraţii ferme despre rolul pe care îl are la Inter: „Nu trebuie să demonstrez că sunt valoros”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 10:55

Cristi Chivu, declaraţii ferme despre rolul pe care îl are la Inter: „Nu trebuie să demonstrez că sunt valoros

Cristi Chivu, despre rolul său la Inter

Cristi Chivu e antrenorul lui InterU19 / Profimedia Images

Cristi Chivu a oferit declaraţii despre rolul pe care îl are la Inter. Internaţionalul român s-a declarat fericit de faptul că unii jucători pe care îi pregăteşte la echipa secundă a „nerazzurilor” fac pasul către formaţia de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi s-a calificat în primăvara europeană în Youth League, Cristi Chivu traversează o perioadă dificilă în clasament. Inter Primavera se află pe locul 16 în clasament, cu 8 puncte, după 11 runde disputate.

Ce a declarat Cristi Chivu, despre viitorul său la Inter

Cristi Chivu s-a declarat fericit de faptul că jucători „crescuţi” de el la echipa U19 sunt chemaţi de Simone Inzaghi la formaţia de Serie A. Totoată, antrenorul român susţine că nu trebuie ca el să-şi demonstreze calităţile, ci doar să le pună în lumină pe ale tinerilor jucători.

„Eu mă bucur foarte tare că au șansa să călătorească și șă lucreze cu echipa mare. Nu contează că noi plătim când jucăm, sâmbătă sau duminică, sunt conștient că Simone are prioritate. E chiar un sentiment plăcut să am câțiva băieți pe bancă la echipa mare.

Eu trebuie să mă descurc, nu este o problemă, antrenez băieții pe care care îi am la dispoziție. Nu trebuie să demonstrez eu că sunt valoros, treaba mea este să le ofer un viitor acestor jucători.

Reclamă

Eu trebuie să îi pregătesc să facă față la provocările echipei mari și sunt mândru când acești băieți fac pasul către Serie A și Liga Campionilor”, a declarat Cristi Chivu, pentru fcinternews.it.

Inter Primavera s-a calificat în play-off-ul UEFA Youth League, chiar în ziua în care Cristi Chivu a împlinit 42 de ani. Formaţia pregătită de fostul internaţional român a făcut spectcol în ultima etapă a grupelor, învingând-o pe Plzen cu scorul de 4-2.

Reacţia preşedintelui lui Inter, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu în locul lui Simone Inzaghi

Preşedintele lui Inter a oferit o primă reacţie, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu ca antrenor principal la formaţia nerazzurra. Oficialul formaţiei din Serie A a negat posibilitatea demiterii lui Simone Inzaghi.

Reclamă 4 / 0/3

Giuseppe Marotta, preşedintele lui Inter, a clarificat zvonurile legate de o posibilă demitere a lui Simone Inzaghi. Acesta a declarat că nu se pune problema în acest moment ca italianul să fie demis, oferindu-i-se credit în continuare.

„Discuțiile cu Simone Inzaghi? În fotbal este prea ușor să dai vina pe antrenor. Inzaghi nu este în pericol…”, a declarat preşedintele lui Inter, potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira.

Cristi Chivu a rămas principalul favorit să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi, în cazul în care acesta va pleca de pe banca lui Inter. Celălalt pretendent la postul de antrenor al formaţiei de pe Giuseppe Meazza, Dejan Stankovic, este aproape de a o prelua pe Sampdoria, conform lui Fabrizio Romano.

Recomandări
  • Cristi Chivu a vorbit despre rolul său la Inter Primavera
  • Ce a declarat fostul internaţional român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și