Închide meniul
Foto

Cum au arătat străzile din Napoli după ce elevii lui Luciano Spalletti au cucerit titlul! S-a petrecut toată noaptea

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 mai 2023, 8:42

Cum au arătat străzile din Napoli după ce elevii lui Luciano Spalletti au cucerit titlul! S-a petrecut toată noaptea

Cum au arătat străzile din Napoli după ce elevii lui Luciano Spalletti au cucerit titlul

Fanii lui Napoli, sărbătorind cucerirea titlului / Profimedia

Fanii lui Napoli au petrecut toată noaptea pe străzi după ce echipa lui Luciano Spalletti a cucerit titlul. Iată cum au arătat străzile din Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoletanii au făcut 1-1 în deplasarea de la Udine. Udinese a deschis scorul în minutul 13, prin Lovric, dar Osimhen a restabilit egalitatea în minutul 52.

Cum au arătat străzile din Napoli după ce elevii lui Luciano Spalletti au cucerit titlul!

Napoli avea nevoie de un egal pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană în acest sezon.

Este al treilea titlu de campioană pentru Napoli în istoria ei. Napoli a cucerit primele două titluri de campioană în epoca lui Maradona, în sezoanele 1986-1987 şi 1989-1990. Maradona a condus echipa către acele titluri, motiv pentru care e şi divinizat la Napoli.

În sezonul 1988-1989 Napoli avea să cucerească şi Cupa UEFA, tot cu Maradona în teren.

Reclamă

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Luciano Spalletti a oferit prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei. Antrenorul italian a fost extrem de emoționat la finalul partidei cu Udinese, în urma căreia echipa sa a cucerit Scudetto. Tehnicianul a oferit printre lacrimi primele declarații.

Napoli a cucerit primul titlu după o pauză de 33 de ani. Egalul de pe terenul celor de la Udinese a fost decisiv pentru ca napoletanii să devină campioni.

Luciano Spalletti a vrut să le dedice trofeul jucătorilor, cât și fanilor și familiei sale. Totodată, antrenorul italian susține că obiectivul echipei, la startul sezonului, a fost clasarea pe un loc care să asigure prezența în grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Spalletti a dezvăluit că fanii au protestat față de jucători la startul sezonului, fapt care i-a mobilizat pentru ca la final să devină campioni.

Cui le-a dedicat Luciano Spalletti titlul

Când îi văd pe fanii echipei fericiți îmi aduce cea mai mare bucurie. Obiectivul nostru a fost un loc de Champions League. Unii oameni au protestat împotriva echipei în vara trecută. Eu am spus doar că trebuie să construim o mentalitate de campioni.

Trebuie să dedic acest trofeu jucătorilor, care merită asta. De asemenea, îl dedic și suporterilor. Evident, și familiei mele, fiicei, Matilde, prietenilor, dar și fratelui meu, Marcello”, a declarat Luciano Spalletti, conform presei din Italia.

Cum a arătat oraşul după ce elevii lui Spalletti nu au reuşit să câştige weekend-ul trecut

A fost dezastru la Napoli. Fanii echipei locale au creat haos în oraş după ce Napoli – Salernitana s-a încheiat 1-1. Suporterii erau pregătiţi de sărbătoare. Ei deja începuseră petrecerea când Salernitana a egalat, în minutul 84.

Napoli a încercat să revină şi să îşi adjudece titlul din acest weekend, dar nu a mai putut marca. Primul gol al întâlnirii a fost marcat de Mathias Olivera, în minutul 62. Boulaye Dia a egalat în minutul 84, cu un şut plasat. Au urmat incidente pe străzi şi mai multe persoane au fost arestate.

Luciano Spalletti a fost dezamăgit că sărbătoarea fanilor lui Napoli a fost stricată. Cu toate acestea, tehnicianul lui Napoli e convins că echipa lui va lua titlul.

„Îmi pare rău că nu le-am oferit minunaților noștri fani fericirea câștigării campionatului încă de astăzi, însă acestea sunt cele mai obositoare puncte, la nivel mental. Salernitana a venit motivată și bine pregătită, iar misiunea a fost și mai dificilă”, a declarat Luciano Spalletti după Napoli – Salernitana 1-1.

Reclamă
Recomandări
  • Fanii lui Napoli au petrecut toată noaptea în stradă
  • Napoli a cucerit titlul după o pauză de 33 de ani!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și