Închide meniul

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei! Cui îi dedică titlul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 8:25

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei! Cui îi dedică titlul

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Luciano Spalletti, după titlul câștigat cu Napoli/ Profimedia

Luciano Spalletti a oferit prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei. Antrenorul italian a fost extrem de emoționat la finalul partidei cu Udinese, în urma căreia echipa sa a cucerit Scudetto. Tehnicianul a oferit printre lacrimi primele declarații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a cucerit primul titlu după o pauză de 33 de ani. Egalul de pe terenul celor de la Udinese a fost decisiv pentru ca napoletanii să devină campioni.

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Luciano Spalletti a vrut să le dedice trofeul jucătorilor, cât și fanilor și familiei sale. Totodată, antrenorul italian susține că obiectivul echipei, la startul sezonului, a fost clasarea pe un loc care să asigure prezența în grupele UEFA Champions League.

Pe de altă parte, Spalletti a dezvăluit că fanii au protestat față de jucători la startul sezonului, fapt care i-a mobilizat pentru ca la final să devină campioni.

Când îi văd pe fanii echipei fericiți îmi aduce cea mai mare bucurie. Obiectivul nostru a fost un loc de Champions League. Unii oameni au protestat împotriva echipei în vara trecută. Eu am spus doar că trebuie să construim o mentalitate de campioni.

Reclamă

Trebuie să dedic acest trofeu jucătorilor, care merită asta. De asemenea, îl dedic și suporterilor. Evident, și familiei mele, fiicei, Matilde, prietenilor, dar și fratelui meu, Marcello”, a declarat Luciano Spalletti, conform presei din Italia.

Anunţul făcut de Aurelio De Laurentiis după ce Napoli a devenit campioană în Serie A

Aurelio De Laurentiis a avut prima reacţie după ce Napoli a devenit campioană în Serie A. Preşedintele clubului a vorbit despre viitorul lui Luciano Spalletti, antrenorul care a scris istorie la trupa napoletană, câştigând Scudetto după o pauză de 33 de ani.

Napoli a câştigat cel de-al treilea titlu din istoria clubului, după cele pe care i le adusese Maradona în 1987 şi 1990. Preşedintele Di Laurentiis a sărbătorit din mijlocul fanilor şi a făcut anunţul pe care aceştia îl aşteptau.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o bucurie uriaşă. Mereu mi-ai spus că vrem să câștigăm titlul și l-am câștigat cu toții, împreună. Luciano Spalletti va rămâne aici. Proiectul nostru nu se încheie acum, este abia începutul. Ne dorim să câştigăm din nou, şi din nou. Mai este şi Champions League!„, a declarat preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, potrivit gazzetta.it.

Luciano Spalletti a devenit cel mai în vârstă antrenor care devine campion în Serie A. A scris istorie la 64 de ani şi 58 de zile!

Victor Osimhen şi coechipierii săi au dat recital în vestiar, după ce au făcut-o pe Napoli campioană. Imaginile bucuriei au devenit imediat virale!

Jucătorii lui Napoli trebuiau să nu piardă în deplasarea cu Udinese pentru a încheia definitiv calculele şi a primi medaliile de campioni. 11.000 de fani ai lui Napoli au reuşit să intre la meci, iar alţi 5.000 de ultraşi au stat în faţa stadionului din Udine.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și