Închide meniul

Daniel Boloca, aproape de transferul vieţii în Serie A: „Este prioritatea lui! A văzut în el un joker!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 14:30

Reclamă
Daniel Boloca, aproape de transferul vieţii în Serie A: „Este prioritatea lui! A văzut în el un joker!

Daniel Boloca va juca la Sassuolo

Daniel Boloca, într-un meci pentru Frosinone / Profimedia

Daniel Boloca a tot aproape de transferul vieţii în Serie A. Boloca a fost unul dintre cei mai constanţi jucători de la Frosinone, echipă ce a promovat de pe primul loc în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Daniel Boloca poate prinde transferul vieţii. Italienii anunţă că Maurizio Sarri îl vrea la Lazio. Boloca a făcut spectacol în tricoul lui Frosinone în Serie B, competiţia ce va fi transmisă şi în sezonul viitor exclusiv în AntenaPLAY.

Daniel Boloca, aproape de transferul vieţii în Serie A

”Lui Sarri îi place mult, este prioritatea lui. A văzut în el un joker, care s-ar putea dovedi a fi foarte util pe parcursul unui sezon. Este mijlocaș central, dar a fost angajat cu rezultate excelente și ca mijlocaș ofensiv.

Cam așa cum a jucat Vecino în ultimul sezon. Pe scurt, un singur jucător care ar garanta acoperirea mai multor poziții. Ar fi un plus bun, teoretic i-ar putea lua locul lui Basic, dacă croatul își găsește alt loc”, au scris italienii de la Corriere Dello Sport.

Genoa şi Fiorentina sunt alte echipe care ar dori să îl transfere pe Daniel Boloca. Acesta este cotat la 1.400.000 de euro.

Reclamă

Frankfurt a făcut ofertă concretă pentru Daniel Boloca

Cei de la Frankfurt sunt singurii care au înaintat şi o ofertă, de 3 milioane de euro, refuzată însă de Frosinone. Jucătorul de 24 de ani este cotat de transfermarkt.de la 1.4 milioane de euro.

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul lui Frosinone a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru tuttomeractoweb.com, cu o lună în urmă.

„Față de debutul lui la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și