Închide meniul

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca! 5 echipe luptă pentru transferul jucătorului român

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 12:44

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca! 5 echipe luptă pentru transferul jucătorului român

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca

Daniel Boloca, în tricoul lui Frosinone / Profimedia Images

Eintracht Frankfurt a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca, jucător care a promovat în Serie A, alături de Frosinone. Fotbalistul de 24 de ani e la mare căutare, după sezonul bun făcut în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

torinogranata.it susţine că există cinci echipe care sunt interesate în acest moment de Boloca. Lazio, Bologna, Sassuolo, Salernitana şi Frankfurt sunt cluburile aflate pe urmele jucătorului cu 32 de meciuri şi două goluri marcate sezonul precedent pentru Frosinone.

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca

Nemţii sunt singurii care au înaintat şi o ofertă, de 3 milioane de euro, refuzată însă de Frosinone. Jucătorul de 24 de ani este cotat de transfermarkt.de la 1.4 milioane de euro.

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul lui Frosinone a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Boloca vrea să joace pentru Italia

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

Reclamă

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru tuttomeractoweb.com, cu o lună în urmă.

„Față de debutul lui la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și