Închide meniul

Dennis Man, gol superb la Parma în Serie A! Execuţie de pus în ramă a românului, în meciul cu Fiorentina

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2024, 20:05

Reclamă
Dennis Man, gol superb la Parma în Serie A! Execuţie de pus în ramă a românului, în meciul cu Fiorentina

Dennis Man, gol superb la Parma în Serie A

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a marcat un gol superb la Parma, în Serie A. Internaţionalul român a deschis scorul în duelul cu Fiorentina, din prima etapă a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari, în duelul de pe teren propriu al Parmei, cu Fiorentina, din prima etapă a sezonului.

Dennis Man, gol superb la Parma în Serie A

Dennis Man a reuşit să marcheze primul gol al Parmei, după revenirea în Serie A. Internaţionalul român a marcat în minutul 23 al partidei cu Fiorentina.

Dennis Man a preluat la marginea careului şi a şutat superb în poarta Fiorentinei. Internaţionalul român a înscris cu o execuţie de senzaţie, portarul advers fiind fără şanse în faţa şutului imparabil al românului.

Faza golului marcat de Dennis Man a pornit de la pasa dată de Bonny. Acesta a reuşit să câştige un duel aerian cu Martinez, în apropierea careului, şi i-a pasat imediat lui Man, care nu a stat pe gânduri şi a marcat.

Reclamă
Reclamă 4

În startul partidei, Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, a avut o dublă-ratare. Internaţionalul român nu a reuşit să marcheze din faţa porţii, şutând în peluză.

Echipele de start la Parma – Fiorentina:

Parma (4-2-3-1): Suzuki – Coulibaly, Osorio, Circati, Valeri – Estevez, Bernabe – Man, Sohm, Partipilo – Mihăilă

Reclamă

Fiorentina (3-4-2-1): Terracciano – Martinez Quarta, Pongracic, Biraghi – Dodo, Mandragora, Amrabat, Parisi – Colpani, Sottil – Moise Kean

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

„Vreau să transmit că sunt recunoscător tuturor oamenilor care lucrează în acest club și în special președintelui Krause pentru încrederea pe care mi-a arătat-o până acum. Asta este bucuria mea acum, astăzi, că pot continua această călătorie cu Parma. Mă simt foarte bine aici și cred că mai am multe de demonstrat și de oferit acestui club”, a spus Dennis Man după ce şi-a prelungit contractul cu Parma.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și