Închide meniul

„Dumnezeule!” Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma – AC Milan 2-1: „Să se uite Liverpool la el!”

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 21:59

Reclamă
„Dumnezeule! Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma – AC Milan 2-1: „Să se uite Liverpool la el!

Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma - AC Milan 2-1

Profimedia

Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma – AC Milan 2-1. Oamenii care urmăresc fotbalul din Serie A au luat cu asalt rețelele de socializare, după victoria echipei lui Fabio Pecchia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Parma și AC Milan a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida în care Dennis Man a făcut spectacol a contat pentru etapa cu numărul 2 a sezonului de Serie A.

Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma – AC Milan 2-1

Fanii fotbalului au venit cu un val de laude pentru Dennis Man, după meciul cu AC Milan. Unul dintre aceștia a transmis chiar că românul ar trebui să fie succesorul lui Mohamed Salah, la Liverpool:

„Cineva trebuie să îl cumpere pe Dennis Man! E o extremă incredibilă! Dumnezeule! Liverpool trebuie să se uite la el, pentru a fi rezervă, iar mai apoi să fie succesorul lui Salah! Și Arsenal îl poate lua, ca și concurență pentru Saka! Ce jucător!”, a scris un fan pe X, fostul Twitter.

De asemenea, mai mulți urmăritori ai fotbalului italian nu înțeleg cum nicio echipă de top nu l-a transferat pe Man, care a făcut spectacol în sezonul trecut de Serie B, care s-a văzut în AntenaPLAY, dar și la EURO 2024:

Reclamă
Reclamă

„Dennis Man a jucat bine în Serie B, a promovat-o pe Parma. A jucat bine la EURO 2024, a jucat bine cu Milan. Pe bune? Chiar nu s-a interesat nimeni de el?”, a scris un alt fan.

„Este incredibil cum nicio echipă din prima parte a clasamentului nu s-a uitat spre Dennis Man! A fost excelent în Serie B și a demonstrat că este cu mult peste echipa sa.”, a mai fost un comentariu adăugat pe rețeaua de socializare X.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1!

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Românii au fost în prim-plan la partida din etapa a 2-a, a sezonului de Serie A.

Reclamă

Man a deschis scorul în duelul cu Milan, încă din minutul 2, cu un șut puternic, din câțiva metri de poartă. De cealaltă parte, Mihăilă a semnat o serie de ratări uriașe, în finalul primei reprize. Meciul dintre Parma și AC Milan a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

După prestația din meciul cu AC Milan, Dennis Man, care a fost înlocuit în minutul 75, a primit nota de 7,5, din partea specialiștilor de la sofascore.ro. Românul a primit cea mai mare notă din ehcipa Parmei, la egalitate cu Almqvist.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost înlocuit de Fabio Pecchia în minutul 70 al partidei. Pentru prestația sa, specialiștii i-au acordat nota de 6,5.

Din tabăra celor de la AC Milan, cea mai mare notă a fost primită de Cristian Pulisic. Acesta a fost notat cu 7,7 și a fost desemnat omul meciului.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FotoCoșmar pentru Nedelcearu! A fost umplut de sânge după o ciocnire violentă, scos pe targă şi dus de urgenţă la spital

23:30

LIVE TEXTDinamo – Universitatea Craiova 2-1. Nebunie în derby. Două goluri într-un singur minut. Echipa lui Kopic, doi jucători eliminaţi

23:24

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

22:55

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

22:53

LIVE VIDEOBenfica – Estrela se joacă ACUM AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

22:24

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova. Reuşita a fost validată cu ajutorul VAR

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și