Închide meniul

Empoli a renunţat la Răzvan Marin! Ce se întâmplă cu mijlocaşul naţionalei, aflat cu România în Germania pentru EURO 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 12:03

Reclamă
Empoli a renunţat la Răzvan Marin! Ce se întâmplă cu mijlocaşul naţionalei, aflat cu România în Germania pentru EURO 2024

Empoli a renunţat la Răzvan Marin!

Răzvan Marin, într-un meci pentru Empoli / Profimedia Images

Empoli a renunţat la Răzvan Marin! Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunţat că formaţia din Serie A nu a activat clauza de cumpărare a internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin urmează să se întoarcă la Cagliari. În ultima perioadă s-a vorbit despre interesul formaţiei Steaua Roşie Belgrad pentru mijlocaşul naţionalei.

Empoli a renunţat la Răzvan Marin! Ce se întâmplă cu mijlocaşul naţionalei

Empoli nu a activat clauza de cumpărare de două milioane de euro pentru Răzvan Marin. El se va întoarce la Cagliari”, a transmis, pe contul de X (fostul Twitter), jurnalistul italian Nicolo Schira.

Răzvan Marin este cotat în prezent de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.7 milioane de euro. Cea mai ridicată cotă a lui Răzvan Marin a fost de 15 milioane de euro.

Crescut la Academia lui Gică Hagi, Răzvan Marin a fost vândut în ianuarie 2017 de către Viitorul la Standard Liege, pentru 4.8 milioane de euro. Standard l-a vândut ulterior la Ajax, pentru 12.5 milioane de euro. Cagliari l-a cumpărat în vara lui 2021 pe Răzvan Marin de la Ajax pentru 10 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

„Care e atuul naţionalei la EURO?” Răzvan Marin a răspuns într-un singur cuvânt! Mesaj categoric înaintea duelului cu Ucraina

Răzvan Marin a oferit răspunsul într-un singur cuvânt, atunci când a fost întrebat care crede că este atuul naţionalei la EURO 2024. Mijlocaşul a transmis că grupul care s-a creat în lotul României va reprezenta un avantaj pentru „tricolori”.

România se apropie de debutul la Campionatul European. În primul meci de la turneul final din Germania, „tricolorii” vor înfrunta Ucraina, pe 17 iunie.

Răzvan Marin este încrezător înaintea meciului cu Ucraina. Acesta s-a declarat extrem de bucuros că va participa pentru prima dată în carieră la un turneu final, alături de România, mărturisind că şi-a îndeplinit un mare vis.

Reclamă

De asemenea, acesta a mai precizat că toate adversarele României din grupă au un avantaj în faţa „tricolorilor”, deoarece au fost prezente şi la ultimul turneu final european. Marin susţine însă că echipa naţională poate compensa prin multă ambiţie din partea jucătorilor.

„E greu să descriu în cuvinte ceea ce simţit când am văzut atâţia oameni alături de noi, ne bucură, sunt foarte importanţi pentru noi, ne face să dăm totul pentru ei. Sunt de opt ani la echipa naţională, e prima dată când reuşesc să mă calific la un turneu final, mă bucur enorm. A fost un parcurs greu, cu multe eşecuri şi mă bucur că în sfârşit ajung să reprezint România la un turneu final.

O vom lua pas cu pas, meci cu meci, şi vom vedea unde ne vom clasa după primele meciuri. E normal să fie presiune, e imposibil să nu fie. Mi-am dorit de mic să ajung să joc astfel de meciuri, cu miză mare, asta mă face fericit.

Mă săturasem să stau acasă şi să văd la televizor turneele finale”

S-a întâmplat să ne huiduie doar după amicalul cu Bulgaria, e normal, lumea îşi doreşte spectacol în meciurile amicale. Sperăm să-i facem fericiţi la turneul final.

Mă săturasem să stau acasă şi să văd la televizor turneele finale. Cu siguranţă vom vorbi între noi şi înainte de aceste meciuri, ne vom capacita la maxim pentru a da cele mai bune rezultate.

(N.r. Care crezi că e atuul nostru) Un singur cuvânt, grupul! Să se vadă acea dorinţă de a scoate din nou lumea în stradă, dacă noi vom avea acest lucru, vom avea rezultate mari.

(N.r. Va conta experienţa în plus a Ucrainei) Contează, şi Slovacia e la al treilea turneu consecutiv, de Belgia nu mai vorbesc. Toate au un avantaj, ştiu ce înseamnă să fiu la un turneu final. Cu multă ambiţie putem compensa”, a declarat Răzvan Marin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și