Închide meniul

„Care e atuul naţionalei la EURO?” Răzvan Marin a răspuns într-un singur cuvânt! Mesaj categoric înaintea duelului cu Ucraina

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 11:58

Reclamă
„Care e atuul naţionalei la EURO? Răzvan Marin a răspuns într-un singur cuvânt! Mesaj categoric înaintea duelului cu Ucraina

"Care e atuul naţionalei la EURO?" Răzvan Marin a răspuns într-un singur cuvânt

Răzvan Marin, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Răzvan Marin a oferit răspunsul într-un singur cuvânt, atunci când a fost întrebat care crede că este atuul naţionalei la EURO 2024. Mijlocaşul a transmis că grupul care s-a creat în lotul României va reprezenta un avantaj pentru „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se apropie de debutul la Campionatul European. În primul meci de la turneul final din Germania, „tricolorii” vor înfrunta Ucraina, pe 17 iunie.

„Care e atuul naţionalei la EURO?” Răzvan Marin a răspuns într-un singur cuvânt

Răzvan Marin este încrezător înaintea meciului cu Ucraina. Acesta s-a declarat extrem de bucuros că va participa pentru prima dată în carieră la un turneu final, alături de România, mărturisind că şi-a îndeplinit un mare vis.

De asemenea, acesta a mai precizat că toate adversarele României din grupă au un avantaj în faţa „tricolorilor”, deoarece au fost prezente şi la ultimul turneu final european. Marin susţine însă că echipa naţională poate compensa prin multă ambiţie din partea jucătorilor.

„E greu să descriu în cuvinte ceea ce simţit când am văzut atâţia oameni alături de noi, ne bucură, sunt foarte importanţi pentru noi, ne face să dăm totul pentru ei. Sunt de opt ani la echipa naţională, e prima dată când reuşesc să mă calific la un turneu final, mă bucur enorm. A fost un parcurs greu, cu multe eşecuri şi mă bucur că în sfârşit ajung să reprezint România la un turneu final.

Reclamă
Reclamă 4

O vom lua pas cu pas, meci cu meci, şi vom vedea unde ne vom clasa după primele meciuri. E normal să fie presiune, e imposibil să nu fie. Mi-am dorit de mic să ajung să joc astfel de meciuri, cu miză mare, asta mă face fericit.

S-a întâmpla să ne huiduie doar după amicalul cu Bulgaria, e normal, lumea îşi doreşte spectacol în meciurile amicale. Sperăm să-i facem fericiţi la turneul final.

Mă săturasem să stau acasă şi să văd la televizor turneele finale. Cu siguranţă vom vorbi între noi şi înainte de aceste meciuri, ne vom capacita la maxim pentru a da cele mai bune rezultate.

Reclamă

(N.r. Care crezi că e atuul nostru) Un singur cuvânt, grupul! Să se vadă acea dorinţă de a scoate din nou lumea în stradă, dacă noi vom avea acest lucru, vom avea rezultate mari.

(N.r. Va conta experienţa în plus a Ucrainei) Contează, şi Slovacia e la al treilea turneu consecutiv, de Belgia nu mai vorbesc. Toate au un avantaj, ştiu ce înseamnă să fiu la un turneu final. Cu multă ambiţie putem compensa”, a declarat Răzvan Marin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Radu Drăguşin, încrezător înainte de EURO 2024

Radu Drăguşin este încrezător înainte de EURO 2024. „Tricolorii” au ajuns luni seară în Germania, la Würzburg, acolo unde România are cantonamentul. Primul meci al echipei naţionale va avea loc pe 17 iunie, cu Ucraina, la Munchen.

„Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândrie, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar după cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii. Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională.

Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun. Obiectivul nostru este să trecem de această grupă, cred că îl putem atinge. Noi mereu am fost „underdog”, ca să zic aşa, majortatea nu a crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun. Pot spune că starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face un plan de a câştiga meciul”, a spus Radu Drăguşin.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

21:23

VIDEOIonuţ Lupescu, asaltat de fani înainte de Belgia – România! Imagini fabuloase cu fostul internaţional român

21:11

Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu, când a văzut că Florinel Coman nu e titular în România – Belgia: „Lucrurile sunt foarte clare!”

20:53

Turcia – Portugalia 0-3. Cristiano Ronaldo, calificat în optimi! Meci cu un autogol fabulos la EURO 2024

20:45

LIVE TEXTBelgia – România 1-0, ACUM, la EURO 2024. Tielemans a marcat cu un şut fabulos, după doar 74 de secunde

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și