Închide meniul

Fabrizio Romano, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Radu Drăguşin! Cât de aproape este românul de transferul carierei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 11:45

Fabrizio Romano, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Radu Drăguşin! Cât de aproape este românul de transferul carierei

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Genoa a acceptat-o, iar transferul iminent la Tottenham e în aer

Radu Drăguşin, în meciul Genoa - AC Milan 0-1 / Profimedia Images

Fabrizio Romano, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Radu Drăguşin. Specialistul în materie de transferuri a oferit detalii din interior despre negocierile care se poartă pentru internaţionalul român. Tottenham insistă pentru aducerea fundaşului de 21 de ani şi este pe punctul de a ajunge la un acord cu Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin s-a remarcat în Serie A şi la naţionala României şi a ajuns la o cotă de piaţă de 20 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Acum este aproape de a reuşi transferul carierei. Şefii lui Spurs insistă pentru fundaşul care are cifre de senzaţie în acest sezon.

Fabrizio Romano, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a dezvăluit că Drăguşin s-a înţeles deja cu conducătorii lui Tottenham. Mai rămâne doar să se înţeleagă cluburile la suma de transfer, care se apropie de 30 de milioane de euro.

Înţeleg că negocierile sunt în plină desfăşurare între Tottenham şi Genoa, pentru Radu Drăguşin. Totul după ce există un acord cu fundaşul central român în ceea ce priveşte condiţiile personale.

Oficialii lui Spurs sunt încrezători că vor ajunge la un acord, pe măsură ce avansează negocierile zilnice. Nu există nicio modificare în ceea ce priveşte aducerea lui Jean-Clair Todibo, transferul fiind aproape picat„, tocmai a anunţat Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă

Radu Drăguşin ar urma să semneze pe cinci ani cu echipa din Premier League şi ar primi un salariu net superior celui pe care îl încasează la Genoa.

Şi Napoli s-a aşezat la masa negocierilor pentru fundaşul român, dar pretenţiile financiare ale „grifonilor” l-au îndepărtat pe Aurelio De Laurentiis.

Reclamă 4 / 0/3

Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin la Genoa

Genoa a găsit un înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! Fundaşul român este pe punctul de a fi transferat de Tottenham, pentru aproximativ 30 de milioane de euro, iar în locul lui poate ajunge un fost campion european. Leondardo Bonucci este varianta găsită de conducătorii „grifonilor” pentru a suplini o posibilă plecare a lui Drăguşin.

Radu Drăguşin şi Bonucci au fost coechipieri la Juventus. Fundaşul care are 121 de selecţii şi 8 goluri în naţionala Italiei a ajuns în septembrie la Union Berlin, dar nu s-a acomodat. A fost titular de 6 ori şi ar putea reveni în Serie A în această iarnă.

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, citaţi de romapress.net, anunţă că veteranul de 36 de ani negociază cu Genoa, după ce tratativele cu AS Roma au picat. Fundaşul care a câştigat 9 titluri în Serie A (unul cu Inter, opt cu Juventus) ar fi tentat să accepte propunerea şefilor lui Genoa.

Campion european cu Italia, în 2020, Bonucci sper să prindă minute înainte de EURO 2024. Bonucci visează să fie convocat de Luciano Spalleti la turneul final din acest an. Totuşi, venirea lui la Genoa depinde de plecarea lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și