Închide meniul

Fabrizio Romano anunţă că transferul lui Radu Drăguşin a intrat în linie dreaptă: „I-a spus deja ‘DA’ lui Tottenham!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 15:23

Reclamă
Fabrizio Romano anunţă că transferul lui Radu Drăguşin a intrat în linie dreaptă: „I-a spus deja DA lui Tottenham!

Fabrizio Romano anunţă că transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham intră în linie dreaptă

Profimedia

Fabrizio Romano anunţă că transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham a intrat în linie dreaptă. Celebrul jurnalist spune că Ange Postecoglou, antrenorul celor de la Tottenham, îl vrea transferat pe Drăguşin cel târziu săptămână viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele lui Radu Drăguşin la Genoa sunt numărate. Tottenham va forţa zilele următoare transferul internaţionalului român. Antrenorul celor de la Spurs şi-a dat acordul pentru fundaşul român.

Fabrizio Romano anunţă că transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham a intrat în linie dreaptă

Fabrizio Romano a anunţat că Radu Drăguşin a acceptat oferta de la Tottenham şi că transferul a intrat în linie dreaptă.

”Tottenham este pregătită să trimită prima ofertă verbală pentru Radu Drăgușin după ce a început discuțiile cu Genoa.

Radu Drăgușin deja i-a spus ‘DA’ lui Tottenham. Transferul lui Todibo este pe cale să pice. Negocierile cu Nice decurg greu iar Tottenham vrea un nou fundaș central până săptămâna viitoare”, a scris Fabrizio Romano.

Reclamă

 

Ange Postecoglou (n.r. – antrenorul lui Tottenham) îl consideră pe Radu Drăgușin o opțiune perfectă pentru Spurs pentru postul de fundaș central. Au loc discuții între cele două cluburi, Tottenham și Genoa, iar Drăgușin așteaptă cu nerăbdare mutarea”, a mai scris  Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1! Anunţ despre viitorul său

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1. Internaţionalul român a marcat un gol superb cu capul şi şi-a ajutat echipa să obţină un punct cu liderul din Serie A.

La finalul partidei, Drăguşin a făcut referire şi la viitorul său. Fabrizio Romano a anunţat că fundaşul român are şanse mari să ajungă la Tottenham. Drăguşin mai are contract cu Genoa până în vara anului viitor. 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform Transfermarkt.

„O seară în care am dat totul pe teren. Ştiam că este foarte greu, dar am dat totul și până la urmă am adus acasă un punct. Acasă totul pare mai uşor, pentru că avem fanii noştri care ne împing de la spate. Poate avem un impuls în plus.

Nu știu (n.r. despre viitorul său la Genoa), va trebui să vedem, dar vom ajunge la o înțelegere”, a spus Radu Drăguşin, conform tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și