Închide meniul

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1! Anunţ despre viitorul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 8:43

Reclamă
Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1! Anunţ despre viitorul său

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa - Inter 1-1

Profimedia

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1. Internaţionalul român a marcat un gol superb cu capul şi şi-a ajutat echipa să obţină un punct cu liderul din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Drăguşin a făcut referire şi la viitorul său. Fabrizio Romano a anunţat că fundaşul român are şanse mari să ajungă la Tottenham. Drăguşin mai are contract cu Genoa până în vara anului viitor. 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform Transfermarkt.

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1

„O seară în care am dat totul pe teren. Ştiam că este foarte greu, dar am dat totul și până la urmă am adus acasă un punct. Acasă totul pare mai uşor, pentru că avem fanii noştri care ne împing de la spate. Poate avem un impuls în plus.

Nu știu (n.r. despre viitorul său la Genoa), va trebui să vedem, dar vom ajunge la o înțelegere”, a spus Radu Drăguşin, conform tuttomercatoweb.com.

Radu Drăguşin, gol spectaculos pentru Genoa, în duelul cu Inter

Radu Drăguşin a marcat un gol superb pentru Genoa, în duelul cu Inter! Fundaşul naţionalei României şi-a trecut în cont a doua reuşită din acest sezon, pe finalul primei reprize a duelului cu liderul din Serie A.

Reclamă

Genoa a primit vizita celor de la Inter, în etapa a 18-a din Serie A. Trupa lui Simone Inzaghi a reuşit să deschidă scorul în minutul 42, după ce Arnautovic a reuşit să marcheze.

În prelungirile primei reprize, Radu Drăguşin a ieşit la rampă. Fundaşul român a reuşit să egaleze în minutul 45+7, cu o lovitură de cap spectaculoasă.

Gudmundsson a executat o lovitură de colţ, iar balonul a ajuns la Radu Drăguşin Fundaşul român s-a demarcat şi a plutit peste apărătorii lui Inter, pentru a marca cu o lovitură de cap la care Sommer nu a avut nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi AICI golul marcat de Radu Drăguşin!

Este cel de-al doilea gol marcat de Radu Drăguşin, în acest sezon, la Genoa. Fundaşul naţionalei României a reuşit să mai puncteze în duelul cu Verona.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și