Închide meniul

Radu Drăgușin, anunț important despre viitorul său! Fundașul naționalei are planuri mari: „Îmi place, vreau să ajung acolo”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 14:04

Radu Drăgușin, anunț important despre viitorul său! Fundașul naționalei are planuri mari: Îmi place, vreau să ajung acolo”

Reacţia lui Fabrizio Romano, după anunţul că Radu Drăguşin este dorit de Manchester United

Radu Drăgușin, în tricoul naţionalei României / Profimedia

Radu Drăgușin, anunț important despre viitorul său. Fundașul echipei naționale ar fi căutat de mai multe echipe importante din Europa, iar acum, acesta a vorbit despre viitorul său, la nivel de echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024. Totuși, după meciul cu Elveția, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, Drăgușin a vorbit și despre situația sa de la echipa de club, nu doar despre echipa națională.

Radu Drăgușin, anunț important despre viitorul său. Ce a spus după calificarea la EURO

Fundașul legitimat la Genoa a dezvăluit faptul că și-ar dori să evolueze în Premier League care, potrivit statisticilor, este cel mai puternic campionat din Europa.

Totuși, Radu Drăgușin a menționat faptul că va pleca de la Genoa doar atunci când „va fi momentul” și că, în momentul de față, are lucruri mai importante de făcut.

„(n.r Unde vei face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine și mă voi dezvolta cel mai bine. Voi lua decizia când va fi momentul, doar că acum avem lucruri mai importante de făcut decât lucrul acesta.

Reclamă

Pentru mine, cota de piață nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiștilor, pe mine nu mă influențează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc și sper ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea națională.

Sunt multe zvonuri (n.r. despre anumite oferte), dar nu e nimic scris. Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a spus Radu Drăgușin, în cadrul unui interviu, după calificarea la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, fundașul de 21 de ani este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta este cel mai scump jucător român, la mare distanță de locul al 2-lea, care este ocupat de Darius Olaru. Mijlocașul de la FCSB valorează, potrivit site-ului menționat anterior, suma de 5,3 milioane de euro.

În topul celor mai scumpi jucători români se mai regăsesc și: Nicolae Stanciu, Răzvan Marin (amândoi valorând 5 milioane de euro), Alexandru Cicâldău (4,3 milioane), Ianis Hagi, Olimpiu Moruțan, dar și Florinel Coman (toți valorând câte 4 milioane de euro).

Licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin

Potrivit teamtalk.com, Radu Drăguşin este văzut soluţia ideală pentru a rezolva problemele din defensiva lui Tottenham. Londonezii au primit 6 goluri, în ultimele etape, de la Chelsea (1-4) şi Wolverhampton (1-2). Angelos Postecoglou are dificultăţi după ce s-a „rupt” şi Micky van de Ven, fundaşul central pe care Spurs a plătit 40 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Wolfsburg.

Alte două echipe de top din Premier League, Arsenal şi Newcastle, insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin. „Tunarii” îl au accidentat pe Jurrier Timber, în timp ce cel mai bogat club din lume îi caută înlocuitor pe termen lung elveţianului Fabian Schar (31 de ani).

Cele mai importante publicaţii din Anglia au preluat şi declaraţiile oferite de agentul lui Drăguşin, înaintea meciului România – Elveţia. Florin Manea a anunţat că, în cazul în care se vor plăti cele 30 de milioane de euro cerute de Genoa, mutarea se va realiza.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și