Închide meniul
Foto

Francesco Camarda a doborât recordul celui mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în Serie A! Imagini de la momentul istoric!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 noiembrie 2023, 13:52

Francesco Camarda a doborât recordul celui mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în Serie A! Imagini de la momentul istoric!

Francesco Camarda a doborât recordul celui mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în Serie A

Francesco Camarda, în meciul cu Fiorentina / Profimedia Images

Francesco Camarda a doborât recordul celui mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în Serie A! Italianul de doar 15 ani a debutat în Serie A la meciul câştigat de AC Milan cu Fiorentina, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Convocat de Stefano Pioli pentru meciul cu Fiorentina, Camarda a devenit, la 15 ani, 8 luni şi 15 zile, cel mai tânăr jucător din istoria Italiei care a jucat într-o partidă de Serie A. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Francesco Camarda a doborât recordul celui mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în Serie A!

Francesco Camarda şi-a făcut apariţia pe San Siro în minutul 83, atunci când AC Milan conducea deja cu 1-0 (scor final) în faţa Fiorentinei, graţie unui gol din penalty al francezului Théo Hernandez. Camarda îi devansează acum pe Wisdom Amey (Bologna, 15 ani, 9 luni şi 1 zi) şi Amadeo Amedei (Roma, 15 ani, 9 luni şi 5 zile), relatează news.ro.

AC Milan se află pe locul 3 în Serie A. „Rossonerii” au acumulat 26 de puncte în 13 etape, cu 3 mai puţine decât Juventus şi cu 5 mai puţine decât liderul Inter. AC Milan are şi un meci în plus disputat faţă de cele două echipe aflate în faţa ei în campionat.

AC Milan a încheiat o serie de 6 meciuri fără victorie în campionat şi în Liga Campionilor. Etapa trecută, AC Milan a făcut doar 2-2 cu Lecce, după ce a condus echipa gazdă cu 2-0. Formaţia gazdă a marcat în minutele 66 şi 70, milanezii pierzând astfel două puncte importante.

Reclamă
Momentul în care Camarda a fost introdus în teren de Stefano Pioli / Profimedia Images
Momentul în care Camarda a fost introdus în teren de Stefano Pioli / Profimedia Images

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma. PSG a pierdut partida de pe San Siro cu 2-1, iar fanii milanezi au făcut o atmosferă incredibilă.

Gianluigi Donnarumma, fostul portar al milanezilor, nu a avut parte de un meci uşor. Considerat trădător de fanii lui AC Milan, portarul italian a fost primit într-un mod inedit pe San Siro.

În momentul în care Donnarumma şi-a luat locul în poartă, fanii lui AC Milan au început să arunce cu bancnote pe care era inscripţionat chipul portarului italian, alături de cuvintele „Mercenar” şi „Dollarumma”.

Reclamă 4 / 0/3

În tot acest timp, camerele de luat vederi l-au surprins pe Kylian Mbappe râzând. La finalul partidei de pe San Siro, atacantul francez i-a luat apărarea lui Donnarumma, fiind de părere că fanii lui AC Milan au exagerat.

„I-au făcut lui Donnarumma o primire ostilă”

„A fost mult zgomot. I-au făcut lui Donnarumma o primire destul de ostilă. Cred că a fost puțin cam mult. Dar așa e fotbalul din ziua de azi…

Suporterii fac ce vor. Nu le putem spune ce să facă. Am încercat să îl protejăm pe Gigio cât de mult am putut”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit footmercato.net.

Gianluigi Donnarumma a plecat de la AC Milan la PSG în 2021 din postura de jucător liber de contract, lucru care i-a rănit pe fanii milanezi.

Atmosfera dinaintea meciului cu PSG a fost senzaţională. Una din peluzele de pe San Siro l-a afişat pe Neo, personajul jucat de Keanu Reeves în Matrix, în momentul în care opreşte mai multe gloanţe.

Scena respectivă nu a fost aleasă întâmplător de fanii lui AC Milan. Italienii le-au răspuns astfel fanilor parizieni pentru scenografia din meciul tur de pe Parc des Princes.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și