Închide meniul

Genoa a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin! Anunțul presei din Italia, după interesul lui Jose Mourinho

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 12:27

Genoa a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin! Anunțul presei din Italia, după interesul lui Jose Mourinho

Genoa a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Genoa a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin. După ce s-a zvonit că Jose Mourinho insistă pentru transferul său la AS Roma, presa din Italia a oferit mai multe detalii despre posibila plecare a românului din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a avut evoluții solide în acest sezon, la Genoa. Ca urmare, fundașul central român de 21 de ani a atras atenția marilor cluburi din Europa.

Genoa a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin

Conform presei din Italia, oficialii celor de la Genoa nu vor să cedeze niciun jucător în pauza competițională din iarnă. Astfel, „grifonii” sunt gata să refuze orice ofertă primită pe numele lui Radu Drăgușin, pe care vor să-l păstreze la echipă până la finalul sezonului.

Jurnaliștii italieni au confirmat di n nou interesul celor de la AS Roma pentru Radu Drăgușin. După ce inițial s-a scris că trupa lui Jose Mourinho vrea să-l împrumute pe stopperul român în iarnă, cu opțiune de transfer definitv la finele sezonului, presa din Peninsulă notează că mutarea nu va fi ușor de realizat.

„AS Roma pare că l-a identificat pe Drăgușin drept varianta ideală pentru întărirea defensivei. Totuși, nu va fi deloc simplu transferul.

Reclamă

Toți cei din conducerea clubului Genoa continuă să repete că nu vor să vândă niciun jucător de top în fereastra de transferuri din iarnă, iar Drăgușin, evident, intră și el în această categorie”, au notat jurnaliștii de la calciomercato.com.

Dorin Goian, impresionat de Radu Drăgușin

Dorin Goian e impresionat de fundaşii centrali ai naţionalei. Fostul fundaş central al naţionalei e de părere că aceştia au un aport important la faptul că România are cele mai puţine goluri primite în grupa I de calificare la EURO 2024.

Goian a remarcat că Radu Drăguşin şi Andrei Burcă se înţeleg foarte bine şi e convins că acesta va fi cuplul de fundaşi centrali ai naţionalei o perioadă lungă.

Reclamă 4 / 0/3

„Cât timp cât suntem echipa cu cele mai puține goluri primite din grupă, e clar. Cei doi se înțeleg foarte bine, se completează unul pe celălalt. În primul rând, văd o comunicare foarte bună între ei. Au talie, forță. Vorbesc cu ceilalți coechipieri și se vede asta.

Am văzut o fază la meciul cu Andorra, când eram cu linia cam sus și i-am văzut pe Burcă și Drăgușin că au remarcat asta și au coborât cam un metru și si-au reluat pozițiile. Ridică și tonul atunci când este nevoie, au deja o oarecare experiență. În special Burcă, chiar e un jucător care vorbește foarte mult”, a declarat Dorin Goian pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și