Închide meniul
NEWS ALERT

Ionuţ Radu a semnat cu Cremonese! Suma uriaşă la care a renunţat românul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 15:58

Ionuţ Radu a semnat cu Cremonese! Suma uriaşă la care a renunţat românul

Ionuţ Radu a semnat cu Cremonese

Ionuţ Radu, cu fularul lui Cremonese / playsport.ro

Ionuţ Radu a semnat cu Cremonese. Portarul român a renunţat la 400.000 de euro, pentru a fi împrumutat pentru un sezon de la Inter, formaţie unde nu şi-a găsit locul de titular, deţinut de Samir Handanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, nerazzurrii i-au oferit mai întâi un nou contract, valabil până în 2024, dar apoi au renunţat la impunerea unei clauze de răscumpărare pentru finalul împrumutului.

Ionuţ Radu a semnat cu Cremonese. Portarul român a renunţat la 400.000 de euro

Astfel, Radu va avea mai multe şanse de transfer la finalul stagiunii viitoare. Sursa citată susţine şi că românul a renunţat la 400.000 de euro pentru a fi titular în Serie A. El avea salariu de 2.3 milioane de euro şi va câştiga anual 1.9 milioane de euro, sumă susţinută în egală măsură de Inter şi Cremonese.

„Vizită medicală programată pentru Radu? Da, va sosi la Cremona și va efectua vizita medicală. Apoi, începând de luni, urmează să ni se alăture”, a spus Ariedo Braida, potrivit calciomercato.it, cu câteva zile în urmă.

În urmă cu câteva zile, impresarul românului, Oscar Damiani, şi un oficial de la Cremonese au fost văzuţi împreună pentru a stabili ultimele detalii legate de împrumutul lui Ionuţ Radu.

Reclamă

Ionuţ Radu, doar două meciuri în ultimul sezon

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei. Eşecul cu Bologna a cântărit enorm în lupta la titlu pierdută în faţa rivalei Milan şi a venit după o gafă incredibilă a românului de 25 de ani.

Cremonese, viitoarea echipă a lui Ionuţ Radu, a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și