Închide meniul

Ionuț Radu, adio Inter! Portarul român, la un pas să semneze cu Cremonese, nou-promovata din Serie A: „Sunt puse la punct ultimele detalii”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 iunie 2022, 22:03

Ionuț Radu, adio Inter! Portarul român, la un pas să semneze cu Cremonese, nou-promovata din Serie A: „Sunt puse la punct ultimele detalii

Ionuţ Radu, portarul lui Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter / ProfimediaImages

Ionuț Radu este ca și plecat de la Inter. Portarul român are șanse foarte mari să ajungă la Cremonese, sub formă de împrumut. Presa din Italia anunță la unison că goalkeeper-ul de 25 de ani se află foarte aproape să semneze cu nou-promovata din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu este la un pas de transferul la Cremonese, echipă care a încheiat pe locul doi în liga a doua din Italia și a obținut promovarea mult așteptată.

Ionuț Radu, ca și plecat de la Inter! Românul, foarte aproape să semneze cu Cremonese

Potrivit tuttomercatoweb.com, în prezent „sunt puse la punct ultimele detalii” pentru împrumutul lui Radu de la Inter la Cremonese.

„Se conturează viitorul lui Ionuț Radu. Din informațiile noastre, tânărul portar al lui Inter este la doar un pas de transferul, sub formă de împrumut, la Cremonese. La ora actuală sunt puse la punct ultimele detalii, iar operațiunea este în curs de desfășurare„, au notat jurnaliștii tuttomercatoweb.com.

Tot în această seară, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că agenții lui Radu și-au dat deja acordul pentru mutare:

Reclamă

„Este așteptată o întâlnire în această săptămână între Cremonese și Inter pentru a încerca să rezolve împrumutul lui Ionuț Radu. Agenții Oscar Damiani și Crescenzo Cecere și-au dat deja acordul”, a anunțat Nicolo Schira, pe contul de Twitter.

Același jurnalist anunța în urmă cu o lună că Lecce și Cremonese se află pe urmele lui Ionuț Radu, portar care a bifat numai două apariții pentru Inter în sezonul recent încheiat. Goalkeeper-ul de 25 de ani a comis o eroare uriaşă la singurul meci din campionat în care a îmbărcat tricoul nerazzurrilor.

Cremonese îl vrea și pe Vlad Chiricheș

Recent s-a scris că Cremonese l-ar dori și pe Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, aflat în prezent la Sassuolo.

Reclamă 4 / 0/3

Cremonese, cu Massimiliano Alvini pe bancă, vrea să îl aibă pe Vlad Chiricheş în defensivă şi pe Ionuţ Radu între buturi„, a anunțat, recent, ilovepalermocalcio.com, care citează Corriere dello Sport.

Radu a fost rezerva lui Handanovic şi nu mai are nicio şansă să apere poarta vicecampioanei Italiei după venirea lui Andre Onana.

Ionuţ Radu cu siguranţă va fi vândut şi nu numai din cauza gafei făcute în meciul cu Bologna„, anunţă jurnaliştii de la ilgiornale.it.

Ionuţ Radu mai are contract cu Inter pentru încă doi ani. Unul dintre motivele pentru care românul va fi greu de transferat în această perioadă este salariul imens pe care îl câştigă. Radu este plătit cu aproximativ 2,2 milioane de euro pe sezon, conform Sempre Inter.

Pentru o nou-promovată, precum Cremonese, salariul ar putea fi un adevărat impediment. Doar în cazul unui împrumut, în care Inter va suporta o parte a salariului, Radu ar putea evolua la altă echipă.

În acest moment, trebuie să înţelegem cine vrea un asemenea portar de valoare. Nu vom lua decizii pripite”, a declarat agentul lui Radu, Oscar Damiani, pentru tuttomercatoweb.com.

Damiani a vorbit şi despre un alt român pe care îl impresariază. George Puşcaş a impresionat la Pisa, echipă în tricoul căreia a marcat 8 goluri în 22 de etape. Pisa a ratat însă promovarea:

Reclamă

Nagy, Leverbe și Pușcas au avut un campionat grozav. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat în final, dar sezonul a fost palpitant. Viitorul lui Puşcaş? Hai să mai treacă câteva zile şi vom vorbi apoi despre asta„, a mai spus Damiani pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și