Închide meniul

Ionuț Radu, asaltat de fanii lui Inter pe contul de Instagram după gafa incredibilă: “Retrage-te, caraghiosule! Ar trebui să fii arestat!”. Italienii au postat mii de comentarii în câteva ore

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2022, 9:08

Ionuț Radu, asaltat de fanii lui Inter pe contul de Instagram după gafa incredibilă: “Retrage-te, caraghiosule! Ar trebui să fii arestat!”. Italienii au postat mii de comentarii în câteva ore

Ionuț Radu, în tricoul celor de la Inter

Profimedia

Ionuț Radu (24 de ani) a comis o gafă incredibilă care o poate costa titlul pe Inter. Românul a dat pe lângă minge și i-a pus pe tavă Bolognei golul victoriei, în meciul restant din Serie A. Fanii lui Inter i-au asaltat contul de Instagram lui Radu și au postat mii de comentarii negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a devenit persoana “non grata” la Inter. Titularizat de urgență de Simone Inzaghi, portarul român a gafat inexplicabil pe finalul meciului cu Bologna. Radu a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei.

Ionuț Radu, asaltat pe contul de Instagram! Fanii lui Inter s-au dezlănțuit după greșeala uriașă a românului

Greșeala colosală comisă de Ionuț Radu o poate costa titlul pe Inter. “Nerazzurrii” au ratat șansa de a urca pe primul loc în Serie A și rămân la două puncte în spatele lui AC Milan, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului.

Fanii lui Inter au “explodat” după gafa lui Ionuț Radu și i-au asaltat contul de Instagram. Italienii l-au criticat vehement în secțiunea de comentarii de la ultima postare.

Aproape 10.000 de comentarii au fost postate în numai câteva ore. Numărul este uriaș, ținând cont că Radu are, în medie, 100 de comentarii la fotografiile de pe Instagram.

Reclamă

Radu, făcut K.O. de fanii lui Inter: “Retrage-te, caraghiosule! Încheie-ți contractul!”

Suporterii lui Inter s-au dezlănțuit la adresa internaționalului român și îi cer să plece de la echipă.

“Scandalos! Să-ți fie rușine!”, “Ar trebui să fii arestat!”, “Ai stricat totul!”, “Ce ai băut?”, “Acum înțelegem de ce nu joci niciodată”, “Retrage-te, caraghiosule!”, “Și te mai plângă că nu joci… pleacă!”, “Mulțumim că ai aruncat titlul la toaletă. Acum înțelegem de ce ești tot timpul pe bancă”, “Încheie-ți contractul!”, sunt doar câteva dintre comentariile acide scrise de italieni la adresa lui Ionuț Radu.

Ionuț Radu s-a aflat la prima apariție în actualul sezon din Serie A. Goalkeeper-ul de 24 de ani mai apărase într-un singur meci în stagiunea curentă, cu Empoli, în Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu, făcut praf în presa italiană după ce a dat pe lângă minge și a „condamnat-o” pe Inter

În minutul 82 al meciului de la Bologna, Ionuț Radu a dat pe lângă minge și i-a făcut un „cadou” incredibil lui Nicola Sansone, care a înscris cel mai ușor gol al carierei. La final, portarul român a fost criticat aspru în presa din Italia.

„Să spui că a avut o prestație atentă timp de 82 de minute… apoi a venit ‘crima’, acea atingere care îi oferă Bolognei victoria și care poate cântări mai mult decât decisiv în lupta pentru Scudetto. Cu această înfrângere, Inter nu mai este stăpâna propriului destin.”, au scris jurnaliștii tuttomercatoweb.

Ionuț Radu n-a scăpat nici de criticile celor de la Gazzetta dello Sport.

„Harakiri Inter: Radu i-a dat punctele Bolognei”, a titrat celebra publicație din Peninsulă.

„În minutul 82, după un out de margine, Radu a comis o greșeală incredibilă și i-a pus pe tavă golul victoriei lui Sanson. Radu l-a înlocuit pe Handanovic, care a acuzat dureri la spate.”, a notat gazzeta.it.

„Inter a ratat în cel mai spectaculos mod posibil șansa să o detroneze pe Milan. Greșeală zgomotoasă comisă de Radu, care a ratat mingea și i-a oferit lui Samson șansa să își treacă numele pe lista marcatorilor.”, a scris și Corriere dello Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Ionuț Radu, asaltat de fanii lui Inter pe Instagram după gafa colosală din meciul cu Bologna
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și