Închide meniul

Ionuţ Radu, inclus în echipa etapei a doua din Serie A. Evoluţie stelară a românului, în faţa lui Jose Mourinho

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 august 2022, 12:46

Ionuţ Radu, inclus în echipa etapei a doua din Serie A. Evoluţie stelară a românului, în faţa lui Jose Mourinho

Ionuţ Radu, inclus în echipa etapei a doua din Serie A

Ionuţ Radu, inclus în echipa etapei a doua din Serie A / Profimedia Images

Ionuţ Radu a fost inclus în echipa etapei a doua din Serie A, după Roma – Cremonese 1-0. Chiar dacă a fost învins pe Olimpico, internaţionalul român a făcut show în faţa lui Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform celor de la Who Scored, Ionuţ Radu a primit cea mai mare notă dintre toţi portarii, dar şi dintre toţi jucătorii incluşi în primul 11 al etapei, în care Roma lui Mourinho a obţinut a doua victorie la limită.

Ionuţ Radu, inclus în echipa etapei a doua din Serie A

El a primit nota 8.7, iar următorii au fost Pellegrini şi Bennacer, cu note de 8.6. Roma, adversara lui Ionuţ Radu, a mai avut şi alţi doi jucători în echipa ideală, Dybala şi Smalling.

Jose Mourinho l-a lăudat pe Ionuţ Radu, după prestaţia excelentă din partida cu Roma. Radu a fost învins doar de Smalling, în minutul 65.

Reclamă

„Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil.

Am câstigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat? Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Mourinho conform celor de la Tuttomercatoweb.

Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2

Ionuţ Radu a „reuşit” un autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2. Portarul român de 25 de ani a comis-o în minutul 90+5, la scorul de 2-2. În urma gafei, noua sa echipă a ratat şansa de a obţine un punct uriaş.

Reclamă 4 / 0/3

Cremonese a avut o primă repriză de coşmar. Vlad Chiricheş a văzut cartonaşul galben încă din minutul 9, iar Gonzalo Escalante şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima repriză.

Condusă cu 1-2, Cremonese a reuşit să revină pe tabelă în minutul 68. Confruntarea de pe „Stadio Artemio Franchi” se îndrepta către un rezultat de egalitate, însă Ionuţ Radu şi-a băgat mingea în propria poartă.

În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Ionuţ Radu. Deşi balonul se afla în braţele sale, portarul român s-a dezachilibrat şi a intrat cu mingea în propria poartă.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și