Închide meniul

Jose Mourinho a dat lovitura la AS Roma! Paulo Dybala semnează cu câștigătoarea Conference League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2022, 11:22 / Actualizat: 18 iulie 2022, 13:16

Jose Mourinho a dat lovitura la AS Roma! Paulo Dybala semnează cu câștigătoarea Conference League

Paulo Dybala semnează cu AS Roma

Paulo Dybala, în tricoul lui AS Roma / Fabrizio Romano

Jose Mourinho l-a convins pe Paulo Dybala să semneze cu AS Roma. Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Dybala semnează cu Roma din postura de jucător liber de contract. Argentinianul va juca pe Stadio Olimpico până în 2025.

Jose Mourinho l-a adus pe Paulo Dybala la AS Roma

Conform sursei citate, Jose Mourinho a fost factorul decisiv în realizarea mutării. „The Special One” a discutat personal cu fotbalistul de 28 de ani, căruia i-a promis un rol de star în noua echipă a Romei.

Paulo Dybala va efectua în următoarele ore vizita medicală, după care va semna toate documentele pentru oficializarea mutării.

Reclamă

Argentinianul pleacă de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Paulo Dybala a fost adus la Juventus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

În această vară, AS Roma i-a mai transferat pe Nemanja Matic și Mile Svilar, liberi de contract, dar și pe Zeki Celik, pentru 7 milioane de euro, de la Lille.

Reclamă 4 / 0/3

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus

Atacantul de 28 de ani a clacat la finalul partidei cu Lazio, ultima dispută de el în tricoul lui Juventus, și a plâns ca un copil în momentul în care a fost aplaudat în picioare de fanii bianconerilor.

„La Joya” nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea contractului și pleacă în această vară după 7 ani, fiind aplaudat pe teren de toți jucătorii ”Bătrânei Doamne”.

Dybala a fost dus în fața peluzei de Bonucci și și-a pus tricoul pe față pentru a încerca să își controleze emoțiile. Decarul lui Juve a fost și căpitan pentru o oră la ultima partidă în tricoul bianconerilor.

Massimiliano Allegri l-a făcut praf pe Paulo Dybala

Antrenorul bianconerilor nu l-a menajat pe fostul său atacant, care este aproape de a semna cu rivala Inter. Tehnicianul echipei care a terminat pe locul 4 în Serie A a avut un mesaj dur pentru sud-americanul de 28 de ani.

Paulo trebuie să îşi revină cu picioarele pe pământ, să fie el însuși. A fost un moment în care s-a lăsat dus de val pentru că s-a crezut noul Messi. Un jucător nu poate emula sau crede că este ca altul. Mai are multe de oferit pentru că are calități tehnice extraordinare și joacă într-un mod divin. Trebuie totuşi să se concentreze din nou.

Încă sunt entuziasmat când mă gândesc la anii petrecuți cu jucători grozavi, care m-au învățat și mi-au dat atât de multe. Am antrenat campioni precum Cristiano Ronaldo, Ibrahimovic, Ronaldinho, Robinho, Cassano, Seedorf, Pirlo și Buffon… Am avut și clinciuri cu ei, dar campion nu e cel care iese din vestiar, abătut, şi îşi suna avocatul, ci cel care scoate în evidenţă mândria şi îţi arată că tot e campion si asa castiga jocuri pe teren. Singurul pe care l-am ratat şi nu l-am antrenat este Messi„, a declarat Massimiliano pentru DAZN, citat de corrieredellosport.it.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și