Închide meniul

Jose Mourinho a „explodat” de nervi! „The Special One” și-a făcut praf jucătorul, în vestiar: „I-am transmis să își caute altă echipă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 14:44

Jose Mourinho a „explodat de nervi! „The Special One și-a făcut praf jucătorul, în vestiar: „I-am transmis să își caute altă echipă!

Jose Mourinho a răbufnit la adresa unui jucător de la AS Roma

Jose Mourinho a răbufnit la adresa unui jucător de la AS Roma / Profimedia

Jose Mourinho a „explodat” de nervi, în vestiar, după Sassuolo – AS Roma 1-1. „The Special One” a răbufnit la adresa unui fotbalist după remiza din Serie A. Chiar dacă tehnicianul portughez n-a oferit niciun nume, Corriere dello Sport a aflat că ar fi vorba despre fundașul olandez Rick Karsdorp, care a intrat pe teren în minutul 65.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho s-a dezlănțuit la finalul partidei cu Sassuolo. Antrenorul lusitan a fost scos din sărite de unul dintre jucătorii săi, din cauza atitudinii nepotrivite.

Jose Mourinho a „explodat” de nervi, după Sassuolo – AS Roma 1-1

„Efortul echipei a fost trădat de atitudinea neprofesionistă a unui jucător. I-a trădat pe toți ceilalți. De exemplu, Ibanez a greșit cu Lazio, dar a avut o atitudine de top. Greșelile fac parte din joc, atitudinea neprofesionistă și nedreaptă față de colegi nu are ce căuta aici.

Am avut 16 jucători pe teren, mi-a plăcut atitudinea a 15 dintre ei. Atitudinea unuia dintre ei nu mi-a plăcut și am spus-o în vestiar. I-am transmis jucătorului să își caute altă echipă în ianuarie”, a spus Jose Mourinho, potrivit Corriere dello Sport.

Mourinho a refuzat să dezvăluie numele jucătorului, când a fost întrebat cine a trădat echipa, însă presa italiană scrie că ar fi vorba despre Rick Karsdrop, introdus în joc în repriza secundă şi care „a pierdut dueluri, a ratat centrări şi nu a reuşit să se apere bine pe banda sa”, scrie Corriere dello Sport.

Reclamă

AS Roma a ajuns la două meciuri fără victorie în Serie A. Formația din Capitală a coborât pe locul 6, la 12 puncte în spatele liderului Napoli, după 14 etape.

Spiritele s-au încins teribil și în urmă cu două etape, când Lazio a câștigat derby-ul cu AS Roma, scor 1-0.

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în AS Roma – Lazio 0-1

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în AS Roma – Lazio, în minutul 85 al partidei de pe Olimpico, atunci când scorul era 1-0 pentru echipa veteranului român.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea de joc a ajuns la fundaşul nostru, iar în momentul în care portarul gazdelor, Rui Patricio, a venit să o ia, acesta nu i-a dat-o, încercând să tragă de timp. Portarul l-a împins pe român, care a şi căzut.

A urmat un meleu cu mai mulţi jucători de rezervă ale celor două echipe care s-au îmbrâncit, iar, după mai multe minute, după ce fotbaliştii s-au liniştit, a venit şi decizia arbitrului Daniele Orsato.

Rui Patricio şi Radu Ştefan au primit fiecare câte un cartonaş galben. De notat e şi faptul că fostul jucător al lui Dinamo avea un tricou cu Lazio pus la gât.

VEZI VIDEO cu Radu Ştefan!

„Ştefan Radu, mândria nostră!”, „Ştefan Radu e o legendă” sunt doar două dintre comentariile apărute pe Twitter ale fanilor lui Lazio, chiar dacă jucătorul nostru a fost lipsit de fair-play.

Recomandări
  • Jose Mourinho a „explodat” de nervi
  • „The Special One” și-a făcut praf jucătorul, în vestiar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și