Închide meniul

Jose Mourinho, pedeapsă drastică după ce i-a înjurat pe arbitri în Serie A! Ce amendă a primit „The Special One”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 17:59

Jose Mourinho, pedeapsă drastică după ce i-a înjurat pe arbitri în Serie A! Ce amendă a primit The Special One”

Jose Mourinho, gata să plece de la AS Roma

Jose Mourinho / Hepta

Jose Mourinho a primit o pedeapsă drastică după ce i-a înjurat pe arbitri în Serie A. Antrenorul celor de la AS Roma a avut o ieșire nervoasă la adresa celor care au arbitrat duelul cu Cremonese, pierdut de romani, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfrângerea a fost una foarte surprinzătoare, însă „The Special One” a avut meciul său cu arbitrii, dând vina pe modul în care aceștia au condus partida.

Jose Mourinho, pedeapsă drastică după ce i-a înjurat pe arbitri în Serie A! Ce amendă a primit „The Special One”

Jose Mourinho i-a înjurat pe arbitri în minutul 46 al meciului, motiv pentru care văzut direct cartonașul roșu. Portughezul nu a fost putut fi calmat, iar nervii săi au fost vărsați și pe cel de-al patrulea oficial, care a fost la rândul său jignit de tehnicianul Romei.

După comportamentul său nesportiv, pentru Jose Mourinho a venit „nota de plată”. Antrenorul lui AS Roma a primit o amendă de 10.000 de euro și va fi suspendat două meciuri. Pierderea e una mare pentru romani, care nu se vor putea baza pe „The Special One” împotriva lui Juventus și Sassuolo.

„Mourinho a primit o suspendare de două etape, pentru că, în a doua repriză, a contestat vehement și provocator o decizie de arbitraj, iar la finalul meciului a folosit expresii și cuvinte jignitoare la adresa celui de-al patrulea oficial”, se arată în motivarea judecătorului sportiv.

Reclamă

„Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!”. Declaraţie controversată a unui fost atacant de la Real Madrid şi AS Roma

„Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!”. Aceasta este declaraţia care a făcut deja înconjurul Italiei. Îi aparţine lui Antonio Cassano, fost jucător al lui Real Madrid şi AS Roma.

Autor al 39 de goluri în 118 mecuri pentru AS Roma, Cassano l-a atacat dur pe antrenorul „lupilor”. A răbufnit după eşecurile capitolinilor cu Napoli şi Cremonese.

„Nu știe să aranjeze o echipă pe teren. Chiar dacă joci cu echipa B, trebuie să o învingi pe Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun, a știut doar să vorbească cu mass-media și a fost un bun comunicator. E dezastru după dezastru la Roma. I-a făcut să cheltuiască mulți bani cu Nemanja Matic și Rui Patricio, acestea au fost deciziile lui”, a declarat Antonio Cassano pentru podcastul ‘Bobo TV’, citat de mundodeportivo.com.

Cassano a câştigat Supercupa Italiei cu AS Roma, în 2001. Titlul în Italia l-a câştigat cu AC Milan, în 2011. A devenit campion şi cu Real Madrid, în 2007.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și