Închide meniul

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Massimiliano Allegri! Un antrenor uriaş din Premier League, aşteptat la Torino

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 14:38

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Massimiliano Allegri! Un antrenor uriaş din Premier League, aşteptat la Torino

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți după Juventus – Villarreal 0-3 

Massimiliano Allegri, în timpul unui meci / Profimedia

  • Juventus i-a găsit înlocuitor lui Massimiliano Allegri
  • Un antrenor uriaş din Premier League, aşteptat la Torino

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Massimiliano Allegri. Antonio Conte, aflat în prezent sub contract cu Tottenham, este aşteptat la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus are un sezon de coşmar. Se află pe locul 8 în Serie A şi a fost eliminată din grupele UEFA Champions League.

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Massimiliano Allegri

Astfel, potrivit football-italia.net, fosta campioană a Italiei vrea să apleze din nou la serviciile lui Antonio Conte, omul care a luat primele trei titluri din seria de 9 consecutive (2011-2020).

Reclamă

Contractul lui Conte cu Tottenham expiră în vara lui 2023, astfel că „Bătrâna Doamnă” vrea să aştepte momentul perfect pentru a-l oferta pe tehnicianul italian.

Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri, după eliminarea din grupele Ligii Campionilor

Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri a fost anunţată de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano. Bianconerii au fost eliminaţi din faza grupelor Ligii Campionilor, după duelul cu Benfica, 3-4.

Reclamă

Chiar şi aşa, nu există schimbări în ceea ce-l priveşte pe Max Allegri. El nu va fi demis de „Bătrâna Doamnă”, chiar dacă nici situaţia din campionat nu este una prea bună. După primele 11 etape, Juve e pe 8, cui 19 puncte, la 10 lungimi de liderul Napoli.

Astfel, decizia lui Agnelli pare una de neclintit. Allegri va rămâne la clubul piemontez, de care este legat până în 2025. Chiar dacă Juve nu a ieşit pentru prima oară din grupele UCL, în ultimii 9 ani.

După meci, Max Allegri a vorbit despre trofeele pe care Juventus le mai poate câştiga.

Reclamă 4 / 0/3

„Această eliminare doare, suntem nervoşi şi dezamăgiţi, dar trebuie să ne concentrăm pe Serie A, pentru că avem de recuperat. Nu avem un start de sezon prea bun şi trebuie să ne revenim mental şi fizic.

Trebuie să acceptăm această eliminare şi trebuie să transformăm dezamăgirea în ambiţie înaintea meciului cu Lecce. Eliminarea fusese pecetluită înainte de acest meci. Ne-am făcut singuri viaţa grea. Soule trebuia să marcheze ca să sperăm în ultimele minute”, a spus Allegri, citat de football-italia.net.

Radu Drăgușin, convins de Giorgio Chiellini să plece de la Juventus

Radu Drăgușin a fost convins de Giorgio Chiellini să plece de la Juventus. Românul va juca în stagiunea următoare pentru Genoa.

Radu Drăguşin, apărătorul român de la Juventus Torino, a acceptat transferul la Genoa. În această situaţie, clubul piemontez poate să îl aducă, în schimb, de la ”Grifoni” pe Andrea Cambiaso.

Conform Gazzettei dello Sport, lucrul care l-a determinat pe Drăguşin să accepte plecarea la Genoa a fost un mesaj primit de la fostul căpitan bianconero, Giorgio Chiellini. Acesta i-a scris românului ”Sei forte, non aver paura, arriverai in alto ovunque andrai” (n.r. Eşti puternic, nu trebuie să-ţi fie teamă, vei ajunge sus oriunde vei alege să mergi).

Juventus va plăti 3.5 milioane de euro pentru jucătorul lui Genoa și îl va ceda „grifonului” pe Radu Drăgușin, cel care a fost împrumutat sezonul trecut mai întâi la Sampdoria, apoi la Salernitana.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.
Fotbal extern • 29 feb., 14:08
Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez
Interacţiune fabuloasă între tenismenul Carlos Alcaraz şi Juventus
Serie A • 1 feb., 14:39
Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus: „Voi da tot ce am mai bun”