Închide meniul

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri! Contractul va fi valabil până în vara lui 2027!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 18:13

Reclamă
Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri! Contractul va fi valabil până în vara lui 2027!

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri!

Juventus, în meciul cu Bologna / Profimedia Images

Juventus şi-a găsit antrenor! Massimiliano Allegri a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar s-a despărţit de „Bătrâna Doamnă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înlocuitorul lui Allegri este un antrenor care a făcut senzaţie în acest sezon în Serie A. Este vorba despre Thiago Motta, care cu o etapă înainte de finalul campionatului este pe locul 3 cu Bologna.

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri!

Thiago Motta la Juventus, afacere rezolvată și care urmează să fie anunțată în curând! 

Antrenorul a informat Bologna de decizia sa de a părăsi clubul după un sezon fantastic, așa cum era de așteptat.

Thiago va semna acum ca noul antrenor principal al lui Juventus până în iunie 2027”, a transmis Fabrizio Romano pe contul său de X (fostul Twitter).

Reclamă
Reclamă 4

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus!

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Oficialii formației din Torino au anunțat despărțirea de tehnicianul alături de care echipa a câștigat Cupa Italiei, în acest sezon.

Chiar dacă a obținut un trofeu alături de echipă, oficialii au decis să nu mai continue colaborarea cu Allegri, după un incident produs la finala Cupei.

La meciul din finala Cupei, Allegri a avut o criză uluitoare de nervi și a lansat acuzații dure la adresa arbitrilor. Acum, oficialii grupării au transmis faptul că nu pot continua colaborarea cu un tehnician care are un asemenea comportament.

Reclamă

„Juventus anunță că a încheiat colaborarea cu Massimiliano Allegri, care ocupa rolul de antrenor al primei echipe masculine.

Demiterea a fost cauzată de anumite comportamente din timpul și după finala Cupei Italiei pe care clubul le-a considerat incompatibile cu valorile lui Juventus și cu comportamentul pe care trebuie să-l adopte cei care o reprezintă.

Se încheie o perioadă de colaborare, începută în 2014, reluată în 2021 și încheiată după ultimele 3 sezoane împreună, cu Finala Cupei Italiei.

Juventus îi urează lui Massimiliano Allegri mult succes în proiectele sale viitoare”, au notat oficialii lui Juventus, pe site-ul clubului.

Juventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?”

Juventus Torino a învins-o pe Atalanta, cu scorul de 1-0, şi a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei.

Singurul gol al finalei a fost marcat de Dusan Vlahovic, în minutul 4 al meciului. Finala nu a fost lipsită de incidente.

Vlahovic a mai introdus o dată mingea în poartă, în minutul 73, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Nervii lui Allegri au cedat în finalul partidei. Meciul a fost prelungit cu 9 minute, iar în minutul 5 al prelungirilor antrenorul italian nu a mai rezistat.

Allegri a făcut o criză de nervi şi a văzut cartonaşul roşu. „Să-ți fie rușine, să vă fie rușine tuturor! Unde e Rocchi? (n.r.-Gianluca Rocchi, arbitru italian)”, a fost auzit spunând Allegri, după ce arbitrul central Fabio Maresca l-a eliminat.

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj, scria Reuters, potrivit agerpres.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și