Închide meniul

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri! Contractul va fi valabil până în vara lui 2027!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 18:13

Reclamă
Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri! Contractul va fi valabil până în vara lui 2027!

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri!

Juventus, în meciul cu Bologna / Profimedia Images

Juventus şi-a găsit antrenor! Massimiliano Allegri a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar s-a despărţit de „Bătrâna Doamnă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înlocuitorul lui Allegri este un antrenor care a făcut senzaţie în acest sezon în Serie A. Este vorba despre Thiago Motta, care cu o etapă înainte de finalul campionatului este pe locul 3 cu Bologna.

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri!

Thiago Motta la Juventus, afacere rezolvată și care urmează să fie anunțată în curând! 

Antrenorul a informat Bologna de decizia sa de a părăsi clubul după un sezon fantastic, așa cum era de așteptat.

Thiago va semna acum ca noul antrenor principal al lui Juventus până în iunie 2027”, a transmis Fabrizio Romano pe contul său de X (fostul Twitter).

Reclamă
Reclamă 4

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus!

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Oficialii formației din Torino au anunțat despărțirea de tehnicianul alături de care echipa a câștigat Cupa Italiei, în acest sezon.

Chiar dacă a obținut un trofeu alături de echipă, oficialii au decis să nu mai continue colaborarea cu Allegri, după un incident produs la finala Cupei.

La meciul din finala Cupei, Allegri a avut o criză uluitoare de nervi și a lansat acuzații dure la adresa arbitrilor. Acum, oficialii grupării au transmis faptul că nu pot continua colaborarea cu un tehnician care are un asemenea comportament.

Reclamă

„Juventus anunță că a încheiat colaborarea cu Massimiliano Allegri, care ocupa rolul de antrenor al primei echipe masculine.

Demiterea a fost cauzată de anumite comportamente din timpul și după finala Cupei Italiei pe care clubul le-a considerat incompatibile cu valorile lui Juventus și cu comportamentul pe care trebuie să-l adopte cei care o reprezintă.

Se încheie o perioadă de colaborare, începută în 2014, reluată în 2021 și încheiată după ultimele 3 sezoane împreună, cu Finala Cupei Italiei.

Juventus îi urează lui Massimiliano Allegri mult succes în proiectele sale viitoare”, au notat oficialii lui Juventus, pe site-ul clubului.

Juventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?”

Juventus Torino a învins-o pe Atalanta, cu scorul de 1-0, şi a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei.

Singurul gol al finalei a fost marcat de Dusan Vlahovic, în minutul 4 al meciului. Finala nu a fost lipsită de incidente.

Vlahovic a mai introdus o dată mingea în poartă, în minutul 73, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Nervii lui Allegri au cedat în finalul partidei. Meciul a fost prelungit cu 9 minute, iar în minutul 5 al prelungirilor antrenorul italian nu a mai rezistat.

Allegri a făcut o criză de nervi şi a văzut cartonaşul roşu. „Să-ți fie rușine, să vă fie rușine tuturor! Unde e Rocchi? (n.r.-Gianluca Rocchi, arbitru italian)”, a fost auzit spunând Allegri, după ce arbitrul central Fabio Maresca l-a eliminat.

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj, scria Reuters, potrivit agerpres.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și