Închide meniul

Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 21:14

Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter!

Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter

Cristi Chivu, după un meci al lui Inter U19 / Profimediaimages

Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter! Fostul mare campion la gimnastică a fost coleg de liceu, la Reșița, cu Cristi Chivu, actualul antrenor al echipei U19 de la Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu susține că s-ar bucura să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la prima echipă a lui Inter.

Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter

Totodată, fostul gimnast consideră că numirea lui Chivu pe banca lui Inter ar însemna foarte mult pentru sportul românesc.

„(n.r. ce ar însemna pentru un tânăr antrenor să pună mâna pe Inter?) Foarte mult, și pentru fotbalul românesc, și pentru România!”, a declarat Marian Drăgulescu.

Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter

Bogdan Lobonț, fostul coleg al lui Cristi Chivu la echipa națională, este de părere că Chivu ar fi perfect pentru postul de antrenor principal al lui Inter.

Reclamă

„Sunt suporterul lui numărul unu (n.r. al lui Cristi Chivu). E ceva natural să ajungă la Inter. Lipsă de experiență? Păi Montella ce experiență a avut când a ajuns la Roma? Sau Stramaccioni… ce experiență avea când a ajuns pe banca lui Inter? M-am bucurat foarte mult când am văzut că este dorit la echipa mare și văd asta ca un lucru normal. Sper să ajungă să antreneze la un nivel atât de mare”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru prosport.ro.

Italienii anunță că Inter vrea să-l aducă pe Cristi Chivu în locul lui Simone Inzaghi

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că șefii lui Inter nu sunt mulțumiți de evoluția echipei sub „bagheta” lui Simone Inzaghi, motiv pentru care ar plănui să-l aducă pe Cristi Chivu în locul acestuia.

În prezent, Cristi Chivu este antrenorul echipei U19 de la Inter.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul demiterii lui Simone Inzaghi, Cristian Chivu ar fi candidatul numărul unu pentru a conduce Inter până la finalul sezonului. Românul ‘nu ar avea nicio problemă să accepte provocarea și să încerce să ridice încă o dată ștacheta ambițiilor sale’.

Dacă ar sosi la prima echipă, antrenorul campioanei Primavera a Italiei nu ar produce răsturnări tactice, deoarece nu este un adept al unui sistem anume. Chivu rămâne unul dintre eroii celor de la Inter și a fost iubit și aplaudat aici de mai multe ori.

Cunoaște Inter și știe să trăiască într-un vestiar câștigător. Cu siguranță, ar ști să găsească metodele potrivite pentru ca echipa să aibă un nou început”, notează cei de la fcinternews.it.

„Vreau să reușesc aici, vreau să rămân aici. Am primit oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, eu am început un drum aici. Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete, mai mult sau mai puțin oficiale, dar am refuzat. Primul obiectiv e Serie A și apoi urmează altul”, spunea Cristi Chivu, în vara anului trecut, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a vorbit despre varianta Chivu la Inter

Dan Petrescu a fost întrebat dacă îl vede pe fostul căpitan al naționalei la prima echipă a lui Inter, iar ”Bursucul” a avut un sfat pentru Chivu: să nu ardă etapele de antrenor. Cristi se ocupă acum de Inter Primavera.

„Da, de ce nu? Dar nu direct. Dacă are șansa asta, ar trebui să profite de ea, chiar dacă nu are experiența necesară. Chiar dacă a fost un mare jucător, ca antrenor îți trebuie experiență ca să ajungi la un club ca Inter Milano”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter
  • 42 de ani are Marian Drăgulescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și