Închide meniul

Massimiliano Allegri, moment de reculegere în memoria lui Gianluca Vialli, la conferința de presă! Imagini emoționante

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 15:06

Massimiliano Allegri, moment de reculegere în memoria lui Gianluca Vialli, la conferința de presă! Imagini emoționante

Massimiliano Allegri, moment de reculegere pentru Gianluca Vialli, la conferința de presă

Massimiliano Allegri, la conferința de presă / Corrierre dello Sport

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a ținut un moment de reculegere, chiar la conferința de presă, în memoria lui Gianluca Vialli, decedat vineri, după o luptă teribilă cu cancerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conferința de presă dinaintea partidei Juventus – Udinese a început la puțin timp după ce decesul lui Gianluca Vialli a fost anunțat. Max Allegri s-a ridicat în picioare și a propus un moment de reculegere în cinstea fostului mare atacant italian.

Massimiliano Allegri, moment de reculegere pentru Gianluca Vialli, la conferința de presă

Am avut plăcerea să îl întâlnesc pe Vialli, a dat atât de mult fotbalului și lui Juventus. Vă rog să ținem un minut de reculegere în memoria lui”, a spus Massimiliano Allegri.

Clubul Juventus a emis o scrisoare emoționantă după moartea legendarului Gianluca Vialli. Vialli a jucat pentru Juventus în perioada 1992 – 1996, timp în care a devenit un idol al bianconerilor.

Reclamă

Juventus, scrisoare emoționantă după moartea lui Gianluca Vialli

Un sentiment atât de intens de pierdere. Ne uitam la știri de zile întregi, sperând să nu citim asta niciodată. Dar iată-ne, uitându-ne la ecran, și un val de emoții se prăbușește peste noi.

Întotdeauna am fost alături de tine, Gianluca. De când ai sosit, în 1992, când a fost dragoste la prima vedere. Ai fost una dintre primele piese ale unei echipe Juve care a ajuns în vârful Europei. Ne-a plăcut totul la tine, absolut totul – zâmbetul tău, să fii vedetă și lider în același timp, pe teren și în vestiar, gesturile tale adorabile, cultura, clasa, pe care le-ai arătat până în ultima zi, culorile noastre, alb-negru.

Cele mai memorabile momente ale acelor ani duc inevitabil la acea bucurie, după ce ați egalat în meciul de neuitat cu Fiorentina din 1994, când întreg stadionul a fost învăluit într-un vuiet și ai dus mingea înapoi la centru și ai spus „acum hai să facem. du-te și câștigă”. Și știm că așa s-a terminat.

Reclamă 4 / 0/3

Acea Cupă, pe care ai ridicat-o la cer într-o noapte caldă la Roma, s-a presărat cu acel moment infinit de lacrimi, care a început în momentul penalty-ului decisiv. Și acele lacrimi erau ale noastre. Lacrimi dulci de bucurie.

După cum am spus, am fost mereu alături de tine și, chiar și după ce povestea noastră împreună s-a încheiat. Te-am urmărit cu zâmbet când ai adus în Anglia un nou model italian de fotbal, pe teren și în afara terenului, și abia acum înțelegem cât de pionier ai fost.

Și în ultimii ani, ducând ultima bătălie cu tine, fiind emoționat de tine când, într-o formă excelentă, ai ridicat trofeul Campionatului European, întâmplător la Londra, în 2021. Și chiar și atunci, am ridicat cupa aceea împreună.

Am suferit mereu alături de tine, inclusiv anxietatea din ultimele săptămâni. Și din nou, până la urmă, a trebuit să plângem, dar de data aceasta lacrimi de pierdere.

Nu suntem originali în a mărturisi că nu știm să ne descurcăm într-o lume fără Gianluca Vialli, deși știm că, așa cum am fost mereu alături de tine, acum vei fi tu, pentru totdeauna cu noi.

Chiar dacă asta nu ne mângâie, cel puțin nu acum”, se arată în mesajul lui Juventus, postat pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și