Închide meniul

Medalia lui Stefano Pioli a fost furată, în timp ce sărbătorea câștigarea titlului alături de fanii lui Milan! ”E singura pe care o am”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 9:21

Medalia lui Stefano Pioli a fost furată, în timp ce sărbătorea câștigarea titlului alături de fanii lui Milan! ”E singura pe care o am”

Medalia de campion a lui Stefano Pioli a fost furată

Stefano Pioli sărbătorește titlul câștigat alături de Milan / Getty Images

Medalia de campion a lui Stefano Pioli a fost furată! Scene incredibile după ce AC Milan a câștigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei. Antrenorul ”Diavolilor Roșii” a rămas fără medalia de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce sărbătorea alături de fanii rossonerilor, medalia de campion i-a fost luată chiar de la gât. Asta chiar în momentul în care suporterii cântau ”Pioli is on fire”. Totuși, oficialii de la federație l-au asigurat că va primi una noua.

Medalia lui Stefano Pioli a fost furată

Chiar Pioli este cel care a povestit episodul neplăcut prin care a trecut. ”Mi-au smuls-o de la gât în timp ce sărbătoream. Dacă puteți face un apel, vă mulțumesc, e singura medalie pe care o am”, a spus Pioli, citat de repubblica.it.

Chiar și așa, Pioli rămâne cu amintirile plăcute de pe stadionul lui Sassuolo, acolo unde 18.000 de fani ai lui Milan au sărbătorit primul Scudetto după 11 ani. Zlatan Ibrahimovic l-a stropit cu șampanie, înainte să își aprindă trabucul de campion.

Reclamă

”Niciodată nu m-am simțit atât de bine. Mă cunosc și știu cât de important este să fiu apreciat de oamenii de la Milan. Suntem o echipă fenomenală, niciodată nu am renunțat. Totdeauna am crezut în acest titlu și am fost mai buni decât Inter”, a mai spus Pioli.

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul cu trabucul în gură

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură și cu sticla de șampanie în mână. Suedezul a făcut show în momentul în care ”Diavolii Roșii” au primit medaliile de campioni ai Italiei.

Zlatan, ajuns la 40 de ani, a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. În momentul în care a ieșit pe culoarul campionilor, acesta a început să îi stropească pe suporterii rossonerilor cu șampanie.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a-și pune la gât medalia de campion, Ibrahimovic a tras câteva fumuri dintr-un trabuc, demonstrând încă o dată că el este șeful, chiar dacă a avut probleme cu accidentările în acest sezon.

Ciprian Tătăruşanu, campion în Italia cu AC Milan

Milan a încheiat campionatul cu un total de 86 de puncte, iar Inter cu 84 de puncte. Internauţii amintesc de un penalty apărat de Tătăruşanu în meciul din noiembrie cu Inter.

Primele patru clasate, AC Milan, Inter, Napoli şi Juventus, vor evolua în grupele Ligii Campionilor, locurile 5 şi 6, Lazio şi AS Roma, vor juca în grupele Liigi Europa, iar poziţia a 7-a, Fiorentina, va participa în play-off-il Conference League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și