Închide meniul

Mihai Popa a semnat cu Torino! Clubul din Serie A a făcut anunţul oficial

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 18:33

Mihai Popa a semnat cu Torino! Clubul din Serie A a făcut anunţul oficial

Mihai Popa a semnat cu Torino

Mihai Popa a semnat cu Torino. Clubul din Serie A a făcut anunţul pe site-ul oficial. Popa va ajunge în Italia după Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar al celor de la Voluntari va juca la Torino, echipă ce a terminat pe locul 10 ultimul sezon din Serie A. Mihai Popa are 22 de ani şi este cotat la 1.000.000 de euro.

Mihai Popa a semnat cu Torino

„În perioada următoare va fi ocupat cu echipa națională U21, turneu găzduit de România și Georgia. În Grupa B, România va juca împotriva Spaniei, Croației și Ucrainei.

Clubul Torino îi urează lui Popa un călduros bun-venit. Mult succes și Forza Toro întotdeauna!„, au anunţat cei de la Torino pe site-ul oficial.

Mihai Popa a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Torino, trupă care se află pe locul 11 în Serie A. Conform eurosport.ro, italienii au plătit 200.000 de euro în schimbul portarului român, însă Vountari nu se va alege cu nimic.

Reclamă

Întreaga sumă va fi împărţită între impresari şi cluburile la care a evoluat, în trecut, Popa. De asemenea, este de menţionat că portarul devine liber de contract la finalul sezonului.

Mihai Popa a fost transferat de Torino ca variantă de rezerv pentru titularul indiscutabil al postului, Vanja Milinkovic-Savic.

Mihai Popa a bifat 36 de meciuri pentru Voluntari, în actualul sezon, reprezentând unul dintre titularii de bază din trupa lui Liviu Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Popa a fost aproape de un transfer la CFR Cluj

CFR Cluj a fost şi ea pe urmele lui Mihai Popa. Suma de transfer cerută de Voluntari a fost de 1 milion de euro, după cum au anunţat oficialii clubului, într-un comunicat emis pe pagina oficială de Facebook, în urmă cu ceva timp.

„Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari Holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor. Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității. Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii.

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, notau ilfovenii, în vară.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și