Închide meniul

Mike Maignan, acuzat de fanii lui AC Milan că utilizează droguri de mare risc! Ce răspuns a dat rivalul lui Ciprian Tătărușanu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 19:03

Mike Maignan, acuzat de fanii lui AC Milan că utilizează droguri de mare risc! Ce răspuns a dat rivalul lui Ciprian Tătărușanu

Mike Maignan a revenit în poarta lui AC Milan

Mike Maignan a revenit în poarta lui AC Milan / Profimedia

Mike Maignan este acuzat de o parte dintre fanii lui AC Milan că utilizează droguri de mare risc. Portarul francez a revenit între buturile „rossonerilor” la meciul cu Atalanta, după 5 luni de absență. Maignan a trecut peste accidentarea la gambă suferită în septembrie 2022 și a apărat din poarta Milanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a revenit pe banca lui AC Milan, după ce fusese titular în ultimele 23 de meciuri, în locul lui Maignan.

Mike Maignan, acuzat de fanii lui AC Milan că utilizează droguri de mare risc!

Potrivit tuttomercatoweb.com, unii dintre suporterii „rossonerilor” l-au acuzat pe Mike Maignan că utilizează cocaină și că din această cauză a lipsit atât de mult din poarta campioanei Italiei.

Răspunsul lui Maignan n-a întârziat să apară. După victoria obținută de AC Milan în fața Atalantei, cu scorul de 2-0, goalkeeper-ul de 27 de ani a transmis un mesaj ferm pe rețelele sociale.

Francezul a dezvăluit singurele 3 „droguri” pe care le consumă în viața de zi cu zi:

Reclamă

„Singurele mele droguri: credinţă, muncă şi victorii”, a fost mesajul lui Mike Maignan, pe contul de Instagram

Mike Maignan a revenit în poarta lui AC Milan / Instagram

Cotat la 35 de milioane de euro de transfermarkt.com, Maignan a semnat cu AC Milan în vara anului 2021. Francezul a apărat poarta „rossonerilor” în 49 de meciuri până acum. În această perioadă, Maignan a încasat 42 de goluri, iar în 22 de partide a menținut poarta intactă.

Reacţia lui Stefano Pioli, după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan

Stefano Pioli a avut prima reacţie după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan. Portarul francez a revenit între buturile lui AC Milan în victoria cu Atalanta, scor 2-0, din etapa a 24-a din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Maignan s-a accidentat în luna septembrie şi a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Ciprian Tătăruşanu a profitat şi a fost titularul rossonerilor în această perioadă. La primul meci în care a fost disponibil, Maignan a fost trimis în primul „11” şi a scăpat fără gol.

La finalul meciului care a ajutat-o pe AC Milan să ajungă la 4 victorii la rând în toate competiţiile, toate fără gol primit, Stefano Pioli a răsuflat uşurat. S-a declarat încântat că s-a putut baza din nou pe Mike Maignan şi Zlatan Ibrahimovic. Suedezul nu mai jucase din luna mai a anului trecut.

Milan s-a vindecat! Important a fost să avem continuitate, pentru că nu obținusem niciodată patru victorii la rând anul acesta. Ne-am îndeplinit obiectivul. Am muncit mult, am jucat cu intensitate și personalitate. În seara asta au fost doar semne pozitive, dar campionatul e lung și trebuie să faci multe puncte pentru a fi între primele patru locuri.

Ibrahimovic şi Maignan sunt doi lideri. Ne ajută să avem doi astfel de jucători la dispoziție. Sunt doi lei. Au profunzime tehnică și caracter. Mike a suferit mult, la fel ca și Zlatan. Ne vor da o mână mare de ajutor, sunt sigur„, a declarat Stefano Pioli, potrivit gazzetta.it.

AC Milan a urcat pe locul 3 în Serie A. Campioana en-titre a egalat-o la puncte pe Inter, rivala din oraş care a pierdut surprinzător în deplasarea cu Bologna.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și