Închide meniul

Napoli îl va demite pe Rudi Garcia! Înlocuitor surpriză pentru campioana din Serie A

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 noiembrie 2023, 12:39

Napoli îl va demite pe Rudi Garcia! Înlocuitor surpriză pentru campioana din Serie A

Napoli îl va demite pe Rudi Garcia

Rudi Garcia, în timpul meciului Napoli - Empoli / Profimedia

Napoli îl va demite pe Rudi Garcia! Campioana din Serie A a pierdut partida de pe teren propriu cu Empoli din etapa a 12-a, scor 0-1. Situaţia napoletanilor nu este deloc roz, fiind la 10 puncte în spatele liderului Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelio De Laurentiis, preşedintele lui Napoli, avea deja o relaţie rece cu antrenorul francez. Lucrurile s-au complicat şi mai mult după înfrângerea de duminică, iar campioana din Serie A îi caută deja înlocuitor.

Napoli îl va demite pe Rudi Garcia!

Cei de la gazzetta.it au anunţat că Rudi Garcia nu mai are viitor la Napoli, informaţia fiind confirmată şi de celebrul jurnalist italian, Fabrizio Romano.

De Laurentiis nu a mai rezistat, iar italienii scriu că a mers în vestiarul echipei la pauza meciului cu Empoli. Patronul s-a adresat jucătorilor şi l-a ignorat pe Rudi Garcia. În ciuda acestei intervenţii, Napoli a pierdut cu un gol luat în minutul 90+1, marcat de Kovalenko.

După meci, De Laurentiis nu s-a mai întâlnit cu Rudi Garcia şi a ţinut o şedinţă cu restul conducerii lui Napoli, pentru a decide cine va fi următorul antrenor al echipei.

Reclamă

Pe lista lui Napoli se regăsesc numele unor antrenori precum Antonio Conte sau Fabio Cannavaro, dar Fabrizio Romano a anunţat că în pole-position pentru preluarea campioanei din Serie A se află Igor Tudor, fostul antrenor al celor de la Olympique Marseille.

În acest moment, singura certitudine legată de Napoli este că Rudi Garcia nu va conduce următorul antrenament al lui Napoli, programat miercuri după-amiază.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care se va confirma numirea lui Igor Tudor, alegerea lui De Laurentiis este una ciudată. Antrenorul croat de 45 de ani a mai antrenat în Serie A la Udinese şi Hellas Verona, în timp ce la Juventus, echipă la care a evoluat şi ca jucător, a fost secund. Ultima oară, el a antrenat-o pe Olympique Marseille.

Napoli, locul 4 în Serie A

În cariera sa de antrenor, Igor Tudor a cucerit un singur trofeu. El a câştigat Cupa Croaţiei, pe vremea când o antrena pe Hajduk Split.

În acest sezon, Napoli este departe de echipa care uimea întreaga lume sezonul trecut. După 12 etape, campioana en-titre se află pe locul 4, cu 21 de puncte, fiind la 10 puncte în spatele liderului Inter. Lucrurile stau ceva mai bine în UEFA Champions League, acolo unde se află pe locul 2 în Grupa C, cu 7 puncte, având prima şansă la obţinerea calificării în faţa celor de la Braga şi Union Berlin.

După pauza internaţională, Napoli va avea parte de o deplasare extrem de complicată la Atalanta, echipa de pe locul 5 în Serie A, cu 20 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și