Închide meniul

Nota primită de Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa – Inter 1-1. Românul, meci uriaş cu liderul din Serie A

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 8:59

Reclamă
Nota primită de Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa – Inter 1-1. Românul, meci uriaş cu liderul din Serie A

Nota primită de Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Inter 1-1

Profimedia

Nota primită de Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa – Inter 1-1. Românul a făcut un meci uriaş cu liderul din Serie A şi şi-a ajutat echipa să scape neînvinsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este cel mai în formă jucător român al momentului. Fundaşul de 21 de ani de la Genoa a marcat un gol fantastic în duelul cu Inter Milano.

Nota primită de Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa – Inter 1-1

Prestaţia lui Radu Drăguşin a fost una la superlativ, iar specialiştii l-au recompensat cu o notă pe măsură. Astfel, cei de la sofascore.com i-au acordat fundaşului român nota 7,9.

Italienii, cuceriţi de Radu Drăguşin

S-a aflat care este recordul doborât de Radu Drăguşin, după ce a marcat în partida dintre Genoa şi Inter. Fundaşul român a devenit primul jucător care înscrie în poarta liderului din Serie A, după un corner.

Radu Drăguşin a reuşit să marcheze al doilea gol al său al sezonului, în duelul cu Inter. Fundaşul român a reuşit să puncteze pe finalul primei reprize. Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin, după golul marcat în poarta lui Inter. Jurnaliştii din Peninsulă au remarcat faptul că fundaşul român a plutit peste apărarea nerazzurilor, trupa lui Simone Inzaghi primind astfel primul gol din corner, în acest sezon.

Reclamă

Presa din Italia a mai subliniat faptul că soarta primei reprize era decisă, însă fundaşul român a dat planurile lui Inter peste cap, şi a reuşit să marcheze în minutul 45+7.

„Când avantajul nerazzurrilor părea decis, Radu Drăgușin a dat lovitura, a străpuns brațele lui Sommer și a restabilit egalitatea la pauză.

Drăgușin a doborât un record. Când totul indica spre 1-0 la pauză, centrarea lui Gudmundsson din corner a venit și cu o execuție rapidă, Drăgușin a făcut 1-1, grație și unei reacții reproșabile a lui Sommer. Fundașul român a marcat și este primul gol primit de Inter în acest sezon plecat de la un corner”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter, nu s-a lăsat aşteptată. Suporterii formației italiene au luat cu asalt rețelele de socializare după reușita fundașului.

„Cine altcineva să marcheze? Golul extraterestrului! Golul regelui! A dat gol împăratul! A marcat cel mai bun jucător din istorie! A marcat Radu Drăgușin!”, a notat un fan, pe Twitter.

„Drăgușin a evoluat enorm față de sezonul precedent, atunci când juca în eșalonul secund”, a fost mesajul fanului respectiv.

„Drăgușin este cel mai bun fundaș pe care l-am avut în ultimii 10 ani”, a mai notat un alt fan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și