Închide meniul

„Nu poate fi nici măcar portar la bloc!”. Ciprian Tătăruşanu, făcut praf de fanii lui AC Milan în timpul meciului cu Lecce

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 20:35

„Nu poate fi nici măcar portar la bloc!. Ciprian Tătăruşanu, făcut praf de fanii lui AC Milan în timpul meciului cu Lecce

Ciprian Tătăruşanu a devenit titular la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul meciului Lecce - AC Milan / Profimediaimages

  • AC Milan, condusă cu 2-0 la pauză de Lecce
  • Ciprian Tătăruşanu, considerat vinovat de ultraşi

Ciprian Tătăruşanu a fost făcut praf de fanii lui AC Milan încă de la pauza meciului cu Lecce. Rossonerii au avut o evoluţie modestă în primele 45 de minute ale partidei din etapa a 18-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără a se putea baza pe accidentatul Mike Maignan, Stefano Pioli l-a titularizat din nou pe portarul român. Acesta a avut un start de meci de coşmar. După numai 3 minute, Tătăruşanu a fost învins chiar de coechipierul său Theo Hernandez.

Ciprian Tătăruşanu, făcut praf de fanii lui AC Milan

Fundaşul lui Milan a încercat să intervină în faţa unui adversar, dar mingea s-a lovit de el şi a intrat în poartă. Surprins de fază, „Tătă” a rămas pe călcâie şi nu a putut interveni.

Reclamă

Gazdele şi-au dublat chiar avantajul în minutul 23. Hjulmand a centrat în careu, iar Baschirotto, scăpat din marcaj, a trimis o lovitură de cap spectaculoasă la colţul lung. Mingea l-a depăşit pe Tătăruşanu şi a intrat în plasă.

Ultraşii lui AC Milan nu au mai rezistat şi au răbufnit pe reţelele sociale. Veteranul de 36 de ani dintre buturi a fost principalul vizat.

Reclamă

Tătăruşaunu nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente. E de nevăzut! Doamne fereşte. Este inacceptabil să ai un portar care îşi trage mâinile în loc să intervină„, a comentat un internaut.

Pentru mine, Tătăruşanu este de vină. Portarul trebuie să aibă idei şi să conducă apărare. Nu face nimic, la naiba! Abia intervine când arunci în el„, a scris un alt fan al lui AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Tătăruşanu să plece!„, a fost un alt comentariu apărut pe Twitter.

Tătăruşanu îmi aduce aminte de Peter Schmeichel. Se aruncă peste tot, dar nu îţi dă încredere şi ia goluri pe care un portar de top nu le-ar lua. Lăsaţi-l să lucreze ca şi actor„, a transmis un alt ultras al milanezilor.

AC Milan a fost titularizat pentru a 11-a oară în această ediţie de campionat.

Ciprian Tătăruşanu, „problema” lui AC Milan

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au analizat campania de transferuri a campioanei Italiei şi au tras o concluzie surprinzătoare. Potrivit acestora, Ciprian Tătăruşanu ar fi „problema” lui AC Milan.

Reclamă

Portarul român în vârstă de 36 de ani a devenit titularul lui Sefano Pioli după accidentarea de lungă durată suferită de Mike Maignan. Cu Tătăruşanu între buturi, rossonerii au ratat in extremis victoria pe San Siro, cu AS Roma. Au condus cu 2-0 până în minutul 87, dar au fost egalaţi.

Ibanez (87) şi Abraham (90+3) au fost jucătorii care i-au adus un punct echipei lui Jose Mourinho. Chiar dacă Tătăruşanu nu a gafat grav la niciun gol al lui AS Roma, goalkeeperul lui Milan a fost arătat cu degetul.

Fără a muta pe piaţa transferurilor, Milan are nevoie de un nou miracol„, este titlul articolului de deschidere de pe Gazzetta dello Sport.

După ce a câştigat meritat campionatul, cu siguranţă, şi a profitat de erorile macroscopice ale lui Inter, AC Milan a avut două puncte critice: un atacant central care să îl ajute pe Giroud şi un portar mai de încredere decât Tătăruşanu. Origi a venit să rezolve prima problemă. Pentru a doua, Milan s-a bazat pe noroc. Aşa cum repetă adesea conducătorii clubului, bugetul este important şi banii au fost investiţi pentru a cumpăra altceva„, subliniază Stephen Barigelli pentru gazzetta.it.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Antrenorul lui Lecce a fost demis, după ce a lovit cu capul în faţă un jucător advers
Serie A • 11 mart., 13:10
Antrenorul lui Lecce a fost demis, după ce a lovit cu capul în faţă un jucător advers
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai