Închide meniul

OFICIAL | Stefano Pioli a plecat de la AC Milan, după ce a ratat titlul la o distanţă uriaşă de Inter! Ar putea merge la o rivală

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 13:10

Reclamă
OFICIAL | Stefano Pioli a plecat de la AC Milan, după ce a ratat titlul la o distanţă uriaşă de Inter! Ar putea merge la o rivală

OFICIAL | Stefano Pioli a plecat de la AC Milan, după ce a ratat titlul la o distanţă uriaşă de Inter!

Stefano Pioli / Profimedia Images

Stefano Pioli a plecat de la AC Milan, după ce a ratat titlul la o distanţă uriaşă de Inter! „Rossonerii” încheie campionatul pe locul 2. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, AC Milan este la 19 puncte în spatele campioanei Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei italiene, Stefano Pioli poartă negocieri cu patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis. Acesta se află în căutarea unui antrenor cu care să „atace” un nou titlu în Italia.

OFICIAL | Stefano Pioli a plecat de la AC Milan, după ce a ratat titlul la o distanţă uriaşă de Inter! Ar putea merge la o rivală

AC Milan îi mulțumește din suflet lui Stefano Pioli și întregului său staff pentru că a condus echipa în ultimii cinci ani, asigurând un titlu de neuitat în Serie A și restabilind prezența constantă a lui AC Milan în competiția europeană de top.

Profesionalismul și simțul uman al lui Stefano au contribuit în mod semnificativ la creșterea echipei, întruchipând valorile fundamentale ale clubului încă din prima zi”, a transmis AC Milan pe site-ul oficial.

Pioli a cucerit cu AC Milan, în 2022, singurul titlu al „rossonerilor” după mai bine de un deceniu. Ultimul titlu al lui AC Milan fusese cucerit în sezonul 2010-2011.

Reclamă
Reclamă 4

Inter a depăşit-o pe AC Milan la numărul de campionate câştigate cu titlul din acest sezon. Inter are acum 20, în timp ce AC Milan a rămas cu 19. „Rossonerii” sunt însă în continuare peste marea rivală la numărul de Ligi ale Campionilor cucerite. AC Milan are 7, în timp ce marea rivală are numai 3.

Juventus şi-a schimbat şi ea antrenorul! Thiago Motta o preia pe „Bătrâna Doamnă”

Juventus şi-a schimbat şi ea antrenorul la capătul acestui sezon de Serie A. Massimiliano Allegri a fost înlocuit cu Thiago Motta.

Thiago Motta a făcut senzaţie în acest sezon de Serie A. El a condus-o pe Bologna, care cu o etapă înainte de finalul campionatului este pe locul 3 în Serie A.

Reclamă

Thiago Motta la Juventus, afacere rezolvată și care urmează să fie anunțată în curând! 

Antrenorul a informat Bologna de decizia sa de a părăsi clubul după un sezon fantastic, așa cum era de așteptat.

Thiago va semna acum ca noul antrenor principal al lui Juventus până în iunie 2027”, a transmis Fabrizio Romano pe contul său de X (fostul Twitter).

Allegri a câştigat Cupa Italiei, dar nu a fost suficient! Juventus a renunţat la el

Chiar dacă a obținut un trofeu alături de echipă, oficialii lui Juventus au decis să nu mai continue colaborarea cu Allegri, după un incident produs la finala Cupei.

Allegri a avut o criză uluitoare de nervi și a lansat acuzații dure la adresa arbitrilor în finala cu Atalanta. Oficialii grupării au transmis că nu pot continua colaborarea cu un tehnician care are un asemenea comportament.

„Juventus anunță că a încheiat colaborarea cu Massimiliano Allegri, care ocupa rolul de antrenor al primei echipe masculine.

Demiterea a fost cauzată de anumite comportamente din timpul și după finala Cupei Italiei pe care clubul le-a considerat incompatibile cu valorile lui Juventus și cu comportamentul pe care trebuie să-l adopte cei care o reprezintă.

Se încheie o perioadă de colaborare, începută în 2014, reluată în 2021 și încheiată după ultimele 3 sezoane împreună, cu Finala Cupei Italiei.

Juventus îi urează lui Massimiliano Allegri mult succes în proiectele sale viitoare”, au notat oficialii lui Juventus, pe site-ul clubului.

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și