Închide meniul

Preşedintele lui Napoli, despre Victor Osimhen: „O singură echipă îşi permite să îl cumpere”. Suma uriaşă cerută de napoletani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2023, 15:48

Preşedintele lui Napoli, despre Victor Osimhen: „O singură echipă îşi permite să îl cumpere. Suma uriaşă cerută de napoletani

Preşedintele lui Napoli, despre Victor Osimhen

Victor Osimhen, în tricoul lui Napoli / Profimedia

Preşedintele lui Napoli a vorbit despre Victor Osimhen. Aurelio De Laurentiis a declarat că singura echipă care are bani pentru a îl cumpăra pe golgheterul din Serie A este Paris Saint-Germain.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Laurentiis a declarat că se aşteaptă ca atacantul nigerian să continue la campioana sezonului trecut din Italia, dar nu s-ar opune unei plecări dacă PSG va face o ofertă de 200 de milioane de euro.

Preşedintele lui Napoli, despre Victor Osimhen: „O singură echipă îşi permite să îl cumpere”. Suma uriaşă cerută de napoletani

Aurelio de Laurentiis aşteaptă acum un semn din partea lui Nasser Al-Khelaifi, preşedintele parizienilor, în ceea ce priveşte un posibil transfer al atacantului nigerian de 24 de ani.

„Singurul club care are bani ca să îl cumpere pe Victor Osimhen este Paris Saint-Germain. Dacă Nasser Al-Khelaifi vrea să trimită o ofertă de aproximativ 200 de milioane de euro… vom aştepta şi vom vedea ce se va întâmpla. Eu cred că Victor va rămâne aici”, a declarat Aurelio De Laurentiis, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Sezonul trecut, Victor Osimhen a fost cel mai bun marcator din Serie A. Atacantul nigerian a contribuit din plin la titlul cucerit de Napoli şi a marcat 26 de goluri. În total, el a marca 31 de goluri în cele 39 de partide pe care le-a disputat pentru napoletani în toate competiţiile.

Reclamă

Adus în 2020 de la Lille pentru 75 de milioane de euro, Victor Osimhen este cotat în acest moment la 120 de milioane de euro pe transfermarkt.com.

Rudi Garcia este noul antrenor al lui Napoli! Francezul îl înlocuieşte pe Spalletti pe banca tehnică a campioanei

Rudi Garcia este noul antrenor al lui Napoli. Campioana din Serie A a anunţat la jumătatea lunii iunie că echipa va fi preluată de antrenorul care a pregătit-o ultima oară pe Al-Nassr, vicecampioana din Arabia Saudită.

Rudi Garcia a venit în locul lui Luciano Spalletti, antrenorul care a readus titlul din Serie A la Napoli după 33 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 59 de ani, Rudi Garcia a pregătit-o ultima oară pe Al-Nassr, în perioada iulie 2022 – aprilie 2023. Antrenorul francez l-a antrenat timp de câteva luni la formaţia din Arabia Saudită pe Cristiano Ronaldo. Înainte de plecarea sa de la Al-Nassr s-a vehiculat că relaţia dintre Garcia şi Ronaldo era una rece.

Rudi Garcia a început cariera de antrenor la Saint-Etienne, acolo unde a fost mai întâi secund, după care a devenit principal în ianuarie 2001. El a mai trecut pe la Dijon, Le Mans, Lille, AS Roma, Marseille şi Lyon, înainte de a merge în Arabia Saudită.

Rudi Garcia a reuşit în sezonul 2010/11 să câştige Ligue 1 şi Cupa Franţei cu Lille.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și