Închide meniul

Cota lui Radu Drăgușin a explodat. A devenit cel mai bine cotat jucător român

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2023, 9:07

Reclamă
Cota lui Radu Drăgușin a explodat. A devenit cel mai bine cotat jucător român

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia Images

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 6.5 milioane de euro.

Drăgușin a marcat şi 4 goluri în cele 40 de meciuri disputate pentru grifoni. Asta l-a făcut pe agentul său, Florin Manea, să facă un pariu nebun.

Pariul nebun făcut de Florin Manea

„Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să răpmână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Reclamă

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă.

Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

E normal să fie cotat aşa la cifrele pe care le are. Genoa are cea mai bună apărare din Serie B. Are cele mai puţine dribilinguri în faţa lui, cele mai multe dueluri aeriene câştigate şi un procentaj de 87 la sută de pase reuşite. Este un jucător care va fi la echipe mari.

Reclamă 4 / 0/3

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Radu Drăgușin, pregătit de Kosovo – România

Kosovo – România e pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Al treilea meci din campania de calificare la EURO 2024 se va desfăşura vineri, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Înainte de duelul de la Pristina, Radu Drăguşin a vorbit despre echipa naţională. Andrei Burcă este jucătorul cu care face noul cuplu de fundaşi centrali ai naţionalei lui Edi Iordănescu.

„Au fost rezultate bune pentru noi, acum depindem doar de noi să ne calificăm. Au fost nişte rezultate surpriză şi avantajul este că ne pun pe noi într-o poziţie bună.

Cu Andrei Burcă mă înţeleg bine, atât pe teren cât şi în afara lui. Când joc cu presiune sunt mai concentrat, nu este un dezavantaj, dau cel mai bun randament”, a spus Drăguşin, pentru FRFTV.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și