Închide meniul

Cota lui Radu Drăgușin a explodat. A devenit cel mai bine cotat jucător român

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2023, 9:07

Reclamă
Cota lui Radu Drăgușin a explodat. A devenit cel mai bine cotat jucător român

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia Images

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 6.5 milioane de euro.

Drăgușin a marcat şi 4 goluri în cele 40 de meciuri disputate pentru grifoni. Asta l-a făcut pe agentul său, Florin Manea, să facă un pariu nebun.

Pariul nebun făcut de Florin Manea

„Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să răpmână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Reclamă

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă.

Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

E normal să fie cotat aşa la cifrele pe care le are. Genoa are cea mai bună apărare din Serie B. Are cele mai puţine dribilinguri în faţa lui, cele mai multe dueluri aeriene câştigate şi un procentaj de 87 la sută de pase reuşite. Este un jucător care va fi la echipe mari.

Reclamă 4 / 0/3

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Radu Drăgușin, pregătit de Kosovo – România

Kosovo – România e pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Al treilea meci din campania de calificare la EURO 2024 se va desfăşura vineri, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Înainte de duelul de la Pristina, Radu Drăguşin a vorbit despre echipa naţională. Andrei Burcă este jucătorul cu care face noul cuplu de fundaşi centrali ai naţionalei lui Edi Iordănescu.

„Au fost rezultate bune pentru noi, acum depindem doar de noi să ne calificăm. Au fost nişte rezultate surpriză şi avantajul este că ne pun pe noi într-o poziţie bună.

Cu Andrei Burcă mă înţeleg bine, atât pe teren cât şi în afara lui. Când joc cu presiune sunt mai concentrat, nu este un dezavantaj, dau cel mai bun randament”, a spus Drăguşin, pentru FRFTV.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” Vezi toate știrile
Citește și