Închide meniul

Radu Drăguşin, după un nou meci mare făcut în Serie A: „Sunt în cel mai bun moment al carierei!”. Şi-a dezvăluit secretul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2023, 11:29

Radu Drăguşin, după un nou meci mare făcut în Serie A: „Sunt în cel mai bun moment al carierei!. Şi-a dezvăluit secretul

Radu Drăguşin, reacţie după un nou meci mare făcut în Serie A

Radu Drăguşin, în timpul unei partide / Profimediaimages

Radu Drăguşin a oferit primele declaraţii după un nou meci mare făcut în Serie A. Românul a fost integralist în prima partidă a etapei a 10-a şi a ajutat-o pe Genoa să o învingă pe Salernitana, scor 1-0. Gudmundsson a marcat singurul gol, iar George Puşcaş a fost rezervă neutilizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a fost din nou remarcat de jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport, care i-au oferit nota 6.5. Numai marcatorul golului a fost mai bine notat (7).

Radu Drăguşin, prima reacţie după un nou meci mare făcut în Serie A

Fundaşul central român s-a declarat încântat că a ajutat-o pe Genoa, care a urcat pe locul 13 în Serie A după ce a pus capăt seriei de 3 meciuri fără victorie. Drăguşin anunţă că se simte excelent la echipa sa şi că antrenorul Alberto Gilardino îl ajută să devină un jucător mai bun.

Mă simt bine, sunt în formă şi în cel mai bun moment al carierei. Totuşi, îmi doresc să merg mai departe și să îmi îmbunătățesc jocul. Mă folosesc foarte mult de fizicul meu și de loviturile de cap şi mereu încerc să câștig cât mai multe dueluri posibil.

Alături de Mattia Bani am creat o defensivă puternică, iar adversarilor le este greu să marcheze împotriva noastră. Trebuie să rămânem la fel de concentrați și să avem aceeași dorință de a nu primi goluri. Avem nevoie de și mai multe puncte.

Reclamă

Antrenorul nostru, datorită experienței sale din fotbal, încearcă mereu să ne transmită ce ar trebui să îmbunătățim. Avem multă încredere în el și cu siguranță va avea o carieră grozavă ca antrenor„, a declarat Radu Drăguşin, potrivit calciomercato.com.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost remarcat de jurnaliştii italieni.

Drăgușin a fost aproape să deschidă scorul după două minute. Excelent pe fază defensivă, iar în momentul ieșirii de pe teren a lui Mattia Bani a trecut în centru”, au scris italienii de la gazzetta.it

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a fost integralist în 10 meciuri din această ediţie a campionatului din Italia. Are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro şi poate reuşi un transfer de senzaţie la finalul sezonului. Mai mulţi granzi ai Europei îl monitorizează intens.

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin. Anunţul a fost făcut de agentul fundaşului României, Florin Manea. Astfel, jucătorul care are contract cu grifonii până în 2026 va ajunge să încaseze anual 1.2 milioane de euro.

Sună foarte bine viitorul. Mă duc astăzi la meci să-l văd, joacă azi Genoa. Acasă joacă (n.r. cu Salernitana).

Am venit să-i măresc contractul lui Radu, de-aia am venit. Acum am aterizat. Am ajuns la Radu acasă, el e în cantonament și mă duc să mă întâlnesc cu cei de la club. Ne-am înțeles, să-i pregătească contractul și să-l semneze.

Mâine mă întorc acasă. Va avea dublu față de ce are acum. El câștigă foarte bine, dar i-am dublat. Nu i-am prelungit. El mai are contract cu Genoa până în 2026, din vară încă doi ani”, a spus Manea, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și