Închide meniul

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după golul marcat în Genoa – Verona 1-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 9:03

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după golul marcat în Genoa – Verona 1-0

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte

Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Verona 1-0 / Profimediaimages

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după ce a înscris un gol de senzaţie în meciul Genoa – Verona, scor 1-0, în etapa a 12-a din Serie A. Fundaşul central român a reuşit un gol de atacant veritabil şi i-a adus echipei lui trei puncte uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul român a punctat în minutul 44, cu un voleu de excepție. Fundașul naționalei României a preluat balonul în interiorul careului, după o pasă de la Haps, și fără să stea pe gânduri, a șutat imparabil în poarta celor de la Verona.

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte!

La finalul partidei, Drăguşin s-a îmbrăţişat cu Gilardino şi i-a transmis un mesaj savuros. Chiar antrenorul lui Genoa a anunţat, la microfonul Sky Sport, ce a discutat cu românul.

A venit la mine, la finalul meciului, şi mi-a spus: ‘Aproape la fel ca tine!’. Este plăcut să vezi că un jucător de-al tău înscrie astfel de goluri şi că, mai mult decât atât, este fundaş. Au fost trei puncte mari şi importante.

Am jucat împotriva unei echipe rănite, am reuşit să menţinem posesia şi să avem 4-5 ocazii de a marca. Pe final ne-am apărat. Am pierdut puncte jucând mai bine decât în seara aceasta, dar anumite partide te conduc spre un alt tip de fotbal şi e bine să te adaptezi. Acum am fost buni împotriva unei echipe care a stat bine din punct de vedere fizic„, a declarat Alberto Gilardino, citat de tuttosport.com.

Reclamă

Radu Drăguşin a făcut referire la golurile spectaculoase marcate, de-a lungul carierei, de Gilardino. Fostul atacant a înscris pe bandă rulantă la Parma, AC Milan, Fiorentina, Genoa, Bologna şi Palermo. Are şi 19 goluri în 57 de selecţii la naţionala Italiei.

Pentru Drăguşin urmează meciurile reprezentativei României, care sunt decisive pentru calificarea la EURO 2024. Selecţionata tricoloră se va lupta cu Israel şi Elveţia, în ultimele două partide din campania de calificare la turneul final. România – Elveţia va fi LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Radu Drăguşin, reacţie emoţionantă după golul fenomenal

Radu Drăguşin a fost extrem de emoţionat, la finalul partidei de Serie A. Acesta a declarat că dedică golul familiei şi iubitei sale, fiind extrem de fericit de cele trei puncte obţinute de Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Simt o emoţie incredibilă pentru golul marcat. Am muncit din greu pentru acest moment şi vreau să-l dedic familiei şi iubitei mele. Sunt fericit pentru cele trei puncte câştigate.

Sunt încă tânăr şi ştiu că sunt doar la începutul carierei mele. La Juventus, am crescut mult şi am fost norocos să învăţ de la campioni precum Bonucci şi Chiellini. Dar trebuie să acumulez şi eu experienţă pentru a mă înfrunta cu diferite situaţii. Visul meu este să mă dezvolt mai mult şi mai mult. Traversez un moment de încredere dar nu trebuie să mă las purtat de asta, trebuie doar să continui să muncesc”, a declarat Radu Drăguşin, conform calciomercato.com.

Radu Drăgușin a marcat primul gol al sezonului pentru Genoa, în cele 14 partide bifate pentru nou-promovată. Internaționalul român traversează o formă de vis!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și