Închide meniul

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după Udinese – Genoa 2-2: „Fără greșeală! A răspuns prezent mereu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 19:37

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după Udinese – Genoa 2-2: Fără greșeală! A răspuns prezent mereu!”

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după Udinese - Genoa 2-2

Radu Drăguşin se bucură după ce a marcat un gol pentru Genoa / Profimedia Images

Radu Drăgușin a fost lăudat în presa din Italia, după remiza dintre Udinese și Genoa, scor 2-2. Internaționalul român a fost din nou titular și a avut o prestație solidă în defensiva „grifonilor”, italienii remarcând faptul că jocul său a fost „fără greșeală”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin este titular incontestabil în defensiva celor de la Genoa. Prestația solidă a internaționalului român din meciul cu Udinese vine după ce în etapa trecută, fundașul român a pasat decisiv la un gol al echipei sale, din victoria cu 4-1 în fața celor de la AS Roma.

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după Udinese – Genoa 2-2

Genoa a făcut deplasarea la Udinese, pentru duelul din etapa a șaptea din Serie A. „Grifonii” au deschis scorul prin Gudmundsoon, în minutul 14. Gazdele au reușit să egaleze prin Lucca, în minutul 23, însă Genoa a intrat cu avantaj la pauză, de 2-1, după ce Gudmundsson a reușit „dubla” în minutul 41.

În minutul 90+1 însă, Udinese a reușit să egaleze, după ce Matturro a „reușit” un autogol.

După meci însă, Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de la Genoa. Presa din Italia l-a notat cu 6 pe internaționalul român, una dintre cele mai mari note primite de un jucător al lui Gilardino.

Reclamă

De asemenea, jurnaliștii italieni au remarcat faptul că jocul fundașului român a fost din nou perfect, și a reușit să oprească atacurile celor de la Udinese, care urmăreau egalarea, pe tot parcursul reprizei secunde.

Când a fost nevoie de el, a răspuns prezent. Au fost numeroase mingii respinse din zona sa. A încheiat partida fără greșeală, fără să sufere, nici măcar atunci când Udinese a încercat să accelereze”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A

Radu Drăgușin a fost inclus în echipa etapei de Serie A, după evoluția solidă din partida Genoa – AS Roma 4-1. Internaționalul român împarte cel mai bun prim 11 din Italia cu Kvaratskhelia și Tomori, jucătorii lui Napoli și AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Conform publicației italiene Calcio Mercato, Radu Drăgușin a fost cel mai bun fundaș central din etapa a șasea de Serie A. Stopperul român face pereche în apărarea celei mai bune echipe cu Tomori, jucătorul celor de la AC Milan.

În benzi se regăsesc Lazzari, de la Lazio, și Dumfries, de la Inter. De asemenea, în atac se regăesc Kvaratskhelia și Berardi, cei care au reușit câte un gol și câte un assist, în ultimele meciuri la Napoli, respectiv Sassuolo.

De asemenea, Genoa este echipa care dă cei mai mulți jucători în echipa etapei a șasea de Serie A. Pe lângă Radu Drăgușin, Gudmundsson și Retegui au mai prins cel mai bun prim 11.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și