Închide meniul

Radu Drăguşin nu a semnat prelungirea cu Genoa! Ce urmează pentru fundaşul român care e dorit de mai multe forţe ale Europei!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 decembrie 2023, 11:58

Reclamă
Radu Drăguşin nu a semnat prelungirea cu Genoa! Ce urmează pentru fundaşul român care e dorit de mai multe forţe ale Europei!

Radu Drăguşin nu a semnat prelungirea cu Genoa

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia Images

Radu Drăguşin nu a semnat prelungirea cu Genoa! Fundaşul român se află în negocieri cu formaţia italiană pentru prelungirea contractului, dar situaţia s-ar fi împotmolit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Genoa doreşte să îi prelungească înţelegerea lui Drăguşin până în 2027, dar mărirea salarială nu ar fi una pe placul fundaşului naţionalei.

Radu Drăguşin nu a semnat prelungirea cu Genoa!

Totodată, Genoa vrea ca Radu Drăguşin să nu aibă nicio clauză de reziliere, condiţie cu care fundaşul român şi reprezentanţii săi nu sunt de acord.

Radu Drăguşin ar vrea să plece încă din această iarnă, având în vedere că mai multe echipe importante şi-au manifestat interesul pentru a-l transfera.

S-a vorbit despre interesul lui Newcastle, al lui Arsenal, al lui Tottenham şi al lui Manchester United din Premier League, dar şi al lui Napoli şi al lui AC Milan, din Italia.

Reclamă

Din câte aud, clubul care l-a urmărit cel mai mult pe Drăgușin în ultimele săptămâni și luni este Newcastle. Newcastle îl apreciază foarte mult pe jucător”, a transmis Fabrizio Romano.

Anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin, după oferta de 30 de milioane de euro primită de Genoa

Genoa a făcut un anunţ oficial în legătură cu viitorul lui Radu Drăguşin. Românul nu va pleca în această iarnă de la echipa lui Albert Gilardino, chiar dacă Newscastle United insistă pentru fundaşul român.

Englezii au pus pe masă 30 de milioane de euro, dar grifonii nu vor să-l piardă pe jucătorul cotat la 10 milioane de euro. Genoa e pe locul 14 şi are obiectiv salvarea de la retrogradarea în Serie B, de unde a revenit chiar în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Exclud plecarea lui Radu Drăguşin în ianuarie. Cred că avem o echipă bună, cu un potenţial încă neexploatat la maximum. Primele achiziţii din ianuarie vor fi recuperările jucătorilor accidentaţi.

Alberto Gilardino a crescut mult, a fost şi este o mare satisfacţie pentru mine să asist la creşterea sa ca antrenor, zi de zi. Cred că, din păcate pentru noi, începe să atragă atenţia altor cluburi”, a spus Marco Ottolini, citat de sportmediaset.

În ultima perioadă, s-a zvonit că Manchester United ar fi dispusă să plătească suma de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii fundașului român, însă oficialul celor de la Genoa a negat acest scenariu, fiind convins că Drăgușin va prinde un transfer de vis.

În acest sezon, Radu Drăgușin a bifat toate meciurile la Genoa, anume 16. Fundașul român a reușit să marcheze și un gol, în duelul cu Verona, și să ofere și o pasă decisivă, cu AS Roma.

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! Cunoscutul jurnalist italian a dezvăluit că un club din Premier League este cu ochii pe evoluţiile fundaşului echipei naţionale.

Fabrizio Romano a oferit detalii despre viitorul lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian a declarat că Newcastle este clubul care îl monitorizează pe fundaşul naţionalei.

„Agentul lui (n.r. – Florin Manea) a vorbit despre oportunitatea ca Drăgușin să ajungă în Premier League. El a vorbit despre multe cluburi interesate de fotbalist.

Reclamă

El este fundașul celor de la Genoa și este unul dintre cei mai talentați stoperi din Serie A și joacă foarte bine.

Din ce am înțeles, clubul care îl monitorizează intens este Newcastle. Clubul chiar îl apreciază pe Drăgușin, îl urmărește îndeaproape. Scouterii lui Newcastle au fost de mai multe ori la meciurile lui Genoa în acest sezon”, a declarat Fabrizio Romano.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și