Închide meniul

Radu Drăgușin poate ajunge la Inter Milano! Tottenham negociază un schimb surprinzător de jucători! Anunțul italienilor

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2024, 19:33

Reclamă
Radu Drăgușin poate ajunge la Inter Milano! Tottenham negociază un schimb surprinzător de jucători! Anunțul italienilor

Radu Drăgușin poate ajunge la Inter Milano!

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia

Radu Drăgușin poate ajunge la Inter Milano! Chiar dacă au apărut informații conform cărora românul va rămâne în Premier League, se pare că oficialii lui Tottenham sunt aproape să ia o nouă decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, fundașul echipei naționale ar putea fi parte a unui schimb de jucători între campioana din Serie A și Tottenham.

Radu Drăgușin poate ajunge la Inter Milano!

Potrivit informațiilor oferite de interlive.it, cele două părți sunt aproape de a ajuns la o înțelegere cu privire la schimbul de jucători. Radu Drăgușin ar urma să ajungă la Inter, în timp ce albanezul Kristijan Asllani ar pleca la Tottenham.

Interesant este faptul că diferența de valoare dintre cei doi fundași este considerabilă: Radu Drăgușin valorează 25 de milioane de euro, în timp ce Asllani este cotat la aproximativ 18 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa citată anterior anunță faptul că Simone Inzaghi l-a dorit inițial pe Alessandro Buongiorno, de la Torino, pentru postul de fundaș central. Totuși, acesta și-ar putea schimba părerea după EURO 2024, mai ales pentru că Drăgușin a avut o prestație solidă în meciul cu Ucraina.

Reclamă
Reclamă 4

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0

Jurnaliştii belgieni se tem de Radu Drăguşin. L-au supranumit „patronul din apărare” pe jucătorul lui Tottenham, care a fost imperial în partida cu ucrainenii.

Drăguşin a câştigat toate duelurile avute în meciul cu Ucraina, recuperând trei mingi şi respingând 10 atacuri ale adversarilor. Fundaşul cumpărat de Spurs de la Genoa a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. România – Belgia se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe as.ro.

„În lotul naționalei României este dificil să evidențiezi un singur om. Radu Drăgușin a fost patron în apărare, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a strălucit cu golul său. Jucătorul de bandă Dennis Man a fost, de asemenea, important cu cele două pase decisive.

Reclamă

Ucraina, care a fost foarte slabă, își ia adio de la victorie atunci când Marin și Drăguș măresc avantajul după pauză. După aceea, România a avut meciul complet sub control. Cei trei marcatori au un trecut în Jupiler Pro League.

Nicolae Stanciu s-a remarcat la Anderlecht, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș au evoluat la Standard. În lot au mai fost încă 6 jucători care au evoluat în competiția belgiană”, au scris cei de la sporza.be.

În vârstă de 22 de ani, Radu Drăguşin are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro. Este chiar suma plătită de Tottenham în momentul transferului de la Genoa.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă esti mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și