Închide meniul

Răzvan Marin a trecut vizita medicală la Empoli şi va continua să joace în Serie A. Detaliile mutării

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2022, 14:30

Răzvan Marin a trecut vizita medicală la Empoli şi va continua să joace în Serie A. Detaliile mutării

Răzvan Marin, convins că România se va califica la EURO

Răzvan Marin, la echipa naţională / Profimediaimages

  • Răzvan Marin a trecut vizita medicală la Empoli
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Răzvan Marin a trecut vizita medicală la Empoli. Mijlocaşul român de 26 de ani va juca şi în sezonul viitor în Serie A. Va fi împrumutat de Cagliari, echipă care a retrogradat incredibil după ce a remizat cu Venezia în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliştilor italieni de la tuttomercatoweb.com, Răzvan Marin a trecut deja vizita medicală. Anunţul oficial va fi făcut în cel mai scurt timp.

Răzvan Marin a trecut vizita medicală la Empoli

Două lovituri date de Empoli vor deveni oficiale în câteva ore. În această dimineaţă, atacantul uruguayan Martin Satriano şi mijlocaşul român Răzvan Marin au fost supuşi unui control medical la clubul toscan. În această după-amiază sau mîine va fi făcut şi comunicatul oficial. Prima a fost împrumutat de la Inter ca parte a acordului cu Asllani, iar al doilea sub formă de împrumut„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Marin va fi împrumutat până la finalul sezonului, iar Empoli a stabilit o clauză de transfer definitiv de 7 milioane de euro.

Interesul nostru a fost mare și îl considerăm un element important pentru a-l înlocui pe Asllani”, a spus, zilele trecute, Pietro Accardi, directorul sportiv al lui Empoli.

Reclamă

Internaţionalul român are, în acest moment, o cotă de piaţă de 12 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ar fi fost şi pe lista de transferuri a lui AC Milan, care căuta soluţii pentru înlocuirea lui Franck Kessie.

Cifrele lui Răzvan Marin la Cagliari

În sezonul recent încheiat, Marin nu a avut cifre deosebite. În 36 de partide în care a evoluat, românul nu a marcat niciun gol, dar a oferit 6 assist-uri. Spre deosebire de sezonul 2020-2021, primul al său în Serie A, într-un număr asemănător de meciuri, 39, a marcat 3 goluri şi şi-a trecut în cont 6 pase decisive.

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni

Răzvan Marin și Petre Marin sunt două generații pentru România. Tatăl său, Petre, a jucat meciuri mari, pe stadioane mari. Iar fiul Răzvan Marin duce povestea mai departe. Și vrea sa-l întreacă. La națională a facut-o deja.

La 26 de ani, Răzvan Marin are de patru ori mai multe meciuri la naționala decat tatăl său. Primul meci pentru România mare l-a jucat la 20 de ani.

Mă bucur că pot să reprezint Romania în străinătate! Cred că suntem un popor mândru și românii sunt foarte inteligenți. Și noi avem încredere, tată! Vorbeam și cu Ianis și ziceam că trebuie să ne calificăm la turnee finale că avem generație bună și merităm treaba asta”, a spus Răzvan Marin, pentru Antena Sport.

Trebuie să faceti treabă bună si la echipa națională. Îmi amintesc când ai debutat și cu gol în meciul cu Armenia, la fel de mândri am fost și când ai purtat banderola de căpitan. Sunteti copii foarte talentati!”, a spus Petre Marin, prin videocall.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale
Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus
Serie A • 28 ian., 10:13
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”
Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza
Serie A • 21 ian., 18:30
Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza
Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare
Serie A • 10 ian., 21:38
Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare! Atacantul este dorit de 3 echipe din Serie A