Închide meniul

Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari – Napoli. Ce notă a primit

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2024, 21:56

Reclamă
Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari – Napoli. Ce notă a primit

Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari - Napoli. Ce notă a primit

Răzvan Marin, în timpul meciului Cagliari - Napoli / Profimedia

Răzvan Marin a fost aproape de golul etapei în Serie A. Mijlocaşul român a fost titular în meciul dintre Cagliari şi Napoli, câştigat de echipa lui Antonio Conte cu 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda diferenţei uriaşe de scor, soarta partidei putea fi alta. Cea mai importantă ocazie a gazdelor i-a aparţinut internaţionalului român.

Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari – Napoli. Ce notă a primit

În minutul 56 al partidei, la scorul de 1-0, după golul marcat de Di Lorenzo în minutul 18, Răzvan Marin a şutat superb de la aproximativ 25 de metri. Portarul Meret era învins, fiind salvat numai de transversală.

Cu toate acestea, după bara lui Răzvan Marin, Cagliari nu a mai reuşit să îi ţină piept fostei campioane din Italia. Pentru echipa lui Conte au mai marcat Kvaratskjelia, Lukaku şi Buongiorno.

În ceea ce îl priveşte pe Răzvan Marin, mijlocaşul român a fost înlocuit cu Makoumbou în minutul 78. Pentru prestaţia din meciul cu Napoli, Marin a fost notat cu 7 de sofascore.com. A fost a doua notă de la Cagliari, cel mai bine notat jucător al echipei fiind Yerry Mina, cu 7,1.

Reclamă
Reclamă

După acest meci, Cagliari se află pe locul 19, penultimul din Serie A, cu doar 2 puncte.

Cu Mircea Lucescu selecţioner, Răzvan Marin crede că visul suprem al românilor se poate îndeplini

Cu Mircea Lucescu selecţioner, Răzvan Marin crede că visul suprem al românilor se poate îndeplini, iar naţionala să se califice la World Cup 2026, competiţie ce va fi transmisă în excluivitate în România de Antena. Mircea Lucescu a avut un start de mandat perfect. În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, România a învins Kosovo, în deplasare, cu scorul de 3-0.

Un parcurs perfect în Liga Naţiunilor îi poate oferi şansa României să prindă cel puţin barajul de calificare la World Cup 2026. Mai mult, România ar fi sigură şi de prezenţa în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Reclamă

„Asta ne dorim cu toții, imediat după Campionatul European noi am discutat, în Germania, că obiectivul nostru este calificarea la Campionatul Mondial. De asta am venit aici, să câștigăm Liga Națiunilor, ne va ajuta să fim în urna a doua şi după aceea, în preliminarii, să reușim să ne calificăm. Bine, sună frumos România la Cupa Mondială. E o dorință foarte mare din partea tuturor. România nu a mai fost la un Mondial de 28 de ani.

Trebuie să fim acolo, muncim pentru asta și este visul oricăruia dintre noi. (n.r. – De ce este cea mai importantă competiție, Cupa Mondială?) Pentru că acolo se întâlnesc cele mai importante echipe din lume, cum este și Champions League la nivel de cluburi”, a spus Răzvan Marin în exclusivitate pentru AntenaSport, despre visul suprem al românilor cu Mircea Lucescu selecţioner.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

23:49

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

23:40

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!” Despre Louis Munteanu: „Va avea o carieră minunată!”

23:38

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2: „Ştiu ei mai bine”. Ce a spus despre schimbare

23:25

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri: „La un moment, fiecare face asta!”

23:23

„Vreau să distrugem adversarul!” Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj: „Şi-au câştigat dreptul de joc”

1 VIDEOFC Porto – Farense 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes 0-2 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și