Închide meniul

Răzvan Marin, în echipa celor mai slabi jucători din Serie A! Italienii l-au umilit pe jucătorul român

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 18:12

Răzvan Marin, în echipa celor mai slabi jucători din Serie A! Italienii l-au umilit pe jucătorul român

Răzvan Marin, remarcatul serii după ce a dat două pase de gol în Empoli - Bologna 3-1

Răzvan Marin, într-un meci pentru Empoli / Profimedia

  • Răzvan Marin, în echipa celor mai slabi jucători din Serie A
  • Italianii l-au umilit pe jucătorul român

Răzvan Marin, mijlocaşul român al lui Empoli, a fost inclus de site-ul TuttoMercatoWeb în echipa celor mai slabi jucători ai etapei a 11-a din Serie A, după evoluţia sa din meciul din deplasare cu Juventus, pierdut cu 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin, integralist în această partidă, a fost notat cu 5 de TuttoMercatoWeb.

Răzvan Marin, în echipa celor mai slabi jucători ai etapei a 11-a din Serie A

Echipa celor mai slabi fotbalişti ai etapei, în viziunea site-ului citat, este alcătuită din următorii jucători, unii dintre ei bine cotaţi, care au primit nota 4,5 sau 5: Michele Di Gregorio (Monza) – Lorenzo Venuti (Fiorentina), Valentin Antov (Monza), Caleb Okoli (Atalanta) – Federico Dimarco (Inter), Marten de Roon (Atalanta), Răzvan Marin (Empoli), Morten Hjulmand (Lecce) – Joaquin Correa (Inter), Luis Muriel (Atalanta), Cyriel Dessers (Cremonese).

Reclamă

Venit în vara acestui an de la Cagliari, Marin a apărut în toate meciurile de campionat ale actualei sale echipe, de şapte ori fiind titular.

În clasament, Empoli este pe locul 12, cu 11 puncte

Reclamă

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin: „Cred în calificare

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin. Gardoş e de părere că România se poate califica la EURO 2024. România atacă primul Campionat European după o pauză de 8 ani dintr-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosova, Andorra şi Belarus.

Cred în calificare. Am crezut mult în generaţia asta şi nu am renunţat încă. E clar că e greu să îţi alegi o grupă mai bună de atât. Generaţia mi se pare, în continuare, bună,. Baza e formată din acei jucători care au făcut performanţă la U21. Va conta mult forma de atunci. Man, Mihăilă şi alţi jucători sunt foarte talentaţi. Şi credeam că vor fi mult mai sus. Trebuie să fie timing-ul bun, să fie toţi într-o formă bună. E bine să începem aşa că ajută la moral.

Cum ar fi să mergem în Elveţia cu 9 puncte? Ar fi extraordinar. Adevărul e că ar trebuie să avem 9 puncte la acel moment. Atunci ar fi un dezastru (n.r. – dacă am face egal în Andorra). Dacă ne uităm la mandatul lui Mirel Rădoi, au fost meciuri în care a fost incredibil cum am pierdut puncte. Trebuie să iei punctele„, a spus Florin Gardoş la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin a retrogradat cu Cagliari

În sezonul recent încheiat, Marin nu a avut cifre deosebite. În 36 de partide în care a evoluat, românul nu a marcat niciun gol, dar a oferit 6 assist-uri. Spre deosebire de sezonul 2020-2021, primul al său în Serie A, într-un număr asemănător de meciuri, 39, a marcat 3 goluri şi şi-a trecut în cont 6 pase decisive.

Cagliari a retrogradat în Serie B la finalul sezonului 2021/2022.

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale
Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus
Serie A • 28 ian., 10:13
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”
Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza
Serie A • 21 ian., 18:30
Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza