Închide meniul

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1. Ambii portari au fost eliminaţi! Radu Drăguşin putea înscrie în minutul 90+12

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2023, 0:27

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1. Ambii portari au fost eliminaţi! Radu Drăguşin putea înscrie în minutul 90+12

Scene incredibile în Genoa - AC Milan 0-1

Radu Drăguşin, învins de AC Milan / Colaj Profimediaimages

Au fost scene incredibile în meciul Genoa – AC Milan, scor 0-1, din etapa a 8-a din Serie A. Ambii portari au fost eliminaţi şi a fost nevoie de 14 minute de prelungiri. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au jucat pentru gazde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 96, Mike Maignan a avut o intervenţie în afara careului. A intrat „la rupere”, a respins mingea, dar l-a pus la pământ pe Ekuban. Arbitrul a lăsat iniţial jocul să continue, dar a fost anunţat să revadă faza. A urmărit reluările şi a decis să îl elimine pe portarul lui AC Milan.

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1

Genoa a primit o lovitură liberă din marginea careului advers, iar Giroud a intrat între buturi. Gudmundsson şi-a asumat răspunderea şi a încercat să surprindă şi a şutat în forţă, pe jos, în minutul 90+12. Drăguşin a fost aproape să devieze mingea în poartă, dar balonul a lovit transversala.

Imadiat după, la un corner, a urcat în careu şi portarul gazdelor. Martinez a încercat să oprească un adversar să degajeze şi a intrat cu talpa la picioarele lui. A fost şi el eliminat.

Josep Martinez i-a pus în braţe tricoul fundaşului român, dar Drăguşin a refuzat să fie portar de conjunctură. Genoa a mai avut o schimbare, astfel că a fost trimis pe teren Nicola Leali. La ultima fază, George Puşcaş putea fi salvator. Giroud a intervenit însă şi i-a „suflat” mingea de la picioare.

Reclamă

Meciul s-a încheiat după 14 minute de prelungire, iar Milan, cu 21 de puncte, este lider în campionat. Genoa ocupă poziţia a 14-a, cu 8 puncte. Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa, iar George Puşcaş a intrat pe teren în minutul 90+1.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei

Fundașul de 21 de ani a fost integralist în victoria echipei naționale, din partida cu Kosovo, încheiată cu scorul de 2-0 pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu. Meciul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Impresarul fundașului, Florin Manea, a dezvăluit că Radu Drăgușin este aproape de o mutare în Premier League, după partida dintre România și Kosovo, câștigată de către „tricolori” cu scorul de 2-0. Acesta a menționat că există deja discuții avansate între cele două părți și că mutarea s-ar putea realiza în perioada de mercato din iarnă.

Sunt deja discuții avansate cu cluburi din Anglia! Vorbim des, am făcut-o și după meciul cu Kosovo. Din Premier League, evident (n.n. discuțiile)! Primesc mereu mesaje, Radu a fost lăudat și după acest meci. Important pentru Radu este însă să joace acum meci de meci la Genoa în Serie A, după cele 45 de partide în care a fost titular anul trecut.

Vedem în iarnă ce se va întâmpla cu Radu! Putem să facem atunci transferul și să continue până în vară la Genoa. Noi așa ne dorim. Acum, Genoa vrea pe el o sumă între 35 și 40 de milioane de euro”, a spus Florin Manea, pentru prosport.ro.

În momentul de față, Radu Drăgușin este cotat la 8 milioane de euro și, alături de Răzvan Marin, este cel mai bine cotat fotbalist român. În cariera sa a jucat pentru: Sportul Studențesc, AS Metropolitan, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa.

Pentru echipa națională a adunat 9 selecții în care a avut evoluții solide. A debutat pentru prima reprezentativă în luna martie a anului 2022, în amicalul pierdut de „tricolori” cu Grecia, scor 0-1.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și