Închide meniul

Ştefan Radu, mesaj războinic înaintea duelurilor cu CFR Cluj. Ce le-a transmis fanilor după scandalul din Roma – Lazio 0-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 17:06

Ştefan Radu, mesaj războinic înaintea duelurilor cu CFR Cluj. Ce le-a transmis fanilor după scandalul din Roma – Lazio 0-1

Ştefan Radu, mesaj războinic înaintea duelurilor cu CFR Cluj. Ce le-a transmis fanilor după scandalul din Roma - Lazio 0-1

Ştefan Radu, după Radu - Lazio

Ştefan Radu a transmis un mesaj războinic chiar în timp ce echipa lui, Lazio, afla că se va duela cu CFR Cluj în play-off-ul UEFA Conference League. Fundaşul de 36 de ani va reveni în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat din 2008 la Lazio, după ce a fost transferat de la Dinamo, Ştefan Radu a devenit un simbol al clubului. Tocmai a fost în centrul unui scandal în derby-ul cu AS Roma, în care a fost rezervă.

Ştefan Radu, mesaj războinic înaintea duelurilor cu CFR Cluj. Ce a postat după Roma – Lazio 0-1

Spre finalul meciului de pe Olimpico, fundașul român, aflat pe margine, i-a „ascuns” mingea portarului gazdelor. Portughezul s-a enervat și l-a împins la pământ, apoi a urmat un meleu între jucătorii celor două rivale. După ce spiritele s-au calmat, Daniele Orsato le-a acordat câte un cartonaș galben lui Ștefan Radu și Rui Patricio.

VEZI AICI VIDEO CU SCANDALUL DE PE OLIMPICO

Fanii lui Lazio l-au felicitat pe fundaşul român şi au avut reacţii savuroase pe reţelele sociale. Ştefan Radu a răspuns cu un mesaj de luptă.

Reclamă

Ce frumos este să fii lazial. Cea mai bună echipă din Capitală„, a fost mesajul lui Ştefan Radu. A fost prima sa postare după două săptămâni de pauză. În primele două ore, a adunat peste 10.000 de aprecieri şi peste 700 de comentarii.

View this post on Instagram


A post shared by Radu Stefan (@26stefanradu)

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit corrieredellosport.it, Radu Ştefan a şi fost desemnat MVP în „Derby della Capitale”. A primit 38% dintre voturi într-un sondaj deschis pe site-ul clubului. I-a învins chiar pe Cataldi şi autorul golului decisiv, Felipe Anderson.

Cristi Balaj, prima reacţie după ce s-a tras la sorţi „dubla” CFR Cluj – Lazio

Cristi Balaj a oferit primele declaraţii după tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul UEFA Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au avut ghinion la Nyon. CFR Cluj – Lazio este „dubla” pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Preşedintele campioanei României crede în şansele echipei sale de a produce o nouă surpriză în cupele europene. Nu l-a uitat nici pe jucătorul de legendă al lui Lazio, Radu Ştefan.

Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar, echipă de tradiţie. Ne bucurăm pentru suporterii noştri, vor avea ocazia să vadă la Cluj o echipă… locul 3 în Italia, într-un campionat extraordinar. O echipă de care oarecum suntem legaţi sufleteşte pentru că avem un român care face în continuare istorie în Italia, mă refer la Ştefan Radu.

Sunt convins că va fi o dublă în care şi noi vom avea şansele noastre, am mai jucat în 2019 împotriva acestei formaţii. La Cluj am obţinut o victorie. Până una alta, astăzi avem un meci important în campionat. Mai avem meciuri importante pe care să le jucăm şi să reuşim să ajungem cât mai sus. Şi bineînţeles campania din iarnă unde trebuie să progresăm, să finisăm, pentru că în mare am făcut schimbările care au fost preconizate. Suntem mulţumiţi de cum a reuşit să arate CFR Cluj în acest moment„, a declarat Cristi Balaj pentru pagina oficială de Youtube a clubului.

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

Reclamă

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și