Închide meniul

Ștefan Radu, propus omul meciului Roma – Lazio 0-1 după scandalul cu Rui Patricio! Românul i-a fermecat pe fanii italieni, chiar dacă n-a jucat vreun minut

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 9:44

Ștefan Radu, propus omul meciului Roma – Lazio 0-1 după scandalul cu Rui Patricio! Românul i-a fermecat pe fanii italieni, chiar dacă n-a jucat vreun minut

Ștefan Radu a provocat un scandal uriaș în Roma - Lazio 0-1

Ștefan Radu a provocat un scandal uriaș în Roma - Lazio 0-1 / Profimedia

Ștefan Radu a fost propus omul meciului din Roma – Lazio 0-1, după scandalul cu Rui Patricio. Spre finalul meciului de pe Stadio Olimpico, fundașul român, aflat pe margine, i-a „ascuns” mingea portarului gazdelor. Portughezul s-a enervat și l-a împins la pământ, apoi a urmat un meleu între jucătorii celor două rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce spiritele s-au calmat, arbitrul central Daniele Orsato le-a acordat câte un cartonaș galben lui Ștefan Radu și Rui Patricio.

Ștefan Radu, propus omul meciului din Roma – Lazio 0-1 după scandalul cu Rui Patricio

Radu n-a jucat vreun minut în derby-ul Romei, dar tot s-a aflat în prim-plan. În minutul 85, fundașul român a „arestat” mingea, în încercarea de a trage de timp. Lazio conducea deja cu 1-0, după golul lui Felipe Anderson, iar Ștefan Radu a vrut să se asigure că Rui Patricio nu declanșează rapid vreun atac periculos.

Intră aici pentru a vedea scandalul provocat de Radu Ştefan!

Fostul jucător al lui Dinamo i-a fermecat pe fanii lui Lazio, după gestul din finalul partidei. Atât de mult încât Radu a fost inclus pe lista jucătorilor pentru „omul meciului”. Anunțul a fost făcut de responsabilii din social media ai lui Lazio.

Radu, Cataldi, Felipe Anderson și Romagnoli sunt cei 4 fotbaliști dintre care fanii lui Lazio vor alege cel mai bun jucător din derby-ul cu AS Roma.

Reclamă

La 10 ore de la începutul sondajului, Ștefan Radu este în pole-position, cu 35.5% voturi.

„Votați-l cu toții pe Ștefan Radu!”, „Jucătorul meciului: Radu” și „Radu ar trebui să fie MVP-ul meciului!”, au exclamat suporterii lui Lazio, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal! Va mai juca un singur sezon la Lazio

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal. În vârstă de 36 de ani, fundaşul român a transmis că va mai juca un singur sezon pentru gruparea din Roma. Veteranul vrea să îşi încheie cariera cu un nou trofeu în palmares.

Precedentul contract al lui Radu a expirat pe 30 iunie 2022, dar conducătorii lui Lazio și-au arătat încă o dată atașamentul uriaș față de român și i-au oferit prelungirea înțelegerii pe un an.

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, după ce italienii le-au plătit 4,75 milioane de euro celor de la Dinamo. Fundașul român a jucat 424 de meciuri pentru Lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe apariții din istoria echipei de pe Olimpico.

”Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici. Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a declarat Ştefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it.

Reclamă

De-a lungul timpului, Radu a marcat 8 goluri, a oferit 21 de assist-uri și a câștigat 6 trofee alături de Lazio: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și 3 Supercupe ale Italiei (2009, 2017, 2019).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și