Închide meniul

Un nou scandal la Juventus! Un jucător este anchetat pentru că ar fi pariat ilegal

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2023, 13:25

Un nou scandal la Juventus! Un jucător este anchetat pentru că ar fi pariat ilegal

Un nou scandal la Juventus

Nicolo Fagioli, în timpul unui meci / Profimedia

Un nou scandal la Juventus! Nicolo Fagioli, mijocaşul de 22 de ani al „Bătrânei Doamne”, este investigat în Italia pentru că ar fi pariat pe platforme ilegale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care va fi găsi vinovat, Nicolo Faglioli poate primi o suspendare de până la trei ani.

Un nou scandal la Juventus!

„Bătrâna Doamnă” nu scapă de probleme. În această dimineaţă, presa din Italia a anunţat că Nicolo Fagioli este implicat într-un scandal care implică pariurile ilegale.

Potrivit gazzeta.it, Fagioli este investigat de autorităţile din Italia pentru că ar fi pariat pe platforme ilegale. Procuratura din Torino vrea să afle şi dacă mijlocaşul italian a pariat şi pe partide de fotbal.

„Un angajat, indiferent de rolul pe care îl deține (sportiv, antrenor sau conducător) nu poate paria pe disciplina pe care o practică”, se arată în articolul 24.

Reclamă

„Este interzis celor din organismele federale, conducătorilor, asociaților și angajaților unui club aparținând sectorului profesionist de a efectua sau de a accepta pariuri, direct sau indirect, chiar prin intermediul unor persoane autorizate să le primească și să aibă ca obiect rezultatele unor întâlniri oficiale organizate sub egida FIGC, FIFA sau UEFA”, potrivit gazzeta.it.

Avocaţii lui Nicolo Fagioli au fost informaţi despre aceste fapte încă de pe 30 august. Mijlocaşul italian riscă o suspendare de pnă la trei ani şi o amendă care începe de la 25.000 de euro.

Jucătorul crescut de Juventus a evoluat în 6 meciuri în acest sezon de Serie A şi a oferit o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba. Tehnicianul celor de la Juventus a oferit prima reacție, după ce mijlocașul torinezilor a fost depistat pozitiv și la al doilea test anti-dopping.

Campionul mondial din 2018 a fost depistat pozitiv la testosteron în luna august a acestui an. La momentul respectiv, mijlocașul francez a cerut o contraexpertiză, pentru a-și demonstra nevinovăția. Totuși, având în vedere că Pogba a fost depistat pozitiv și la al doilea set de teste, acesta riscă acum o suspendare de până la 4 ani.

„Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar”, a declarat sâmbătă antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la o zi după ce a fost confirmat testul antidoping pozitiv al lui Paul Pogba. „La nivel uman, sunt foarte nefericit de acest lucru, pentru că sunt apropiat de băiat”, a spus Allegri după victoria echipei sale cu 2-0 în derby-ul cu FC Torino, notează news.ro.

„Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar, care era diferit de toţi ceilalţi”, a continuat antrenorul italian, în timp ce autorităţile antidoping italiene vor începe acum să investigheze cazul Pogba. „Ne întristează pe toţi, sperăm tot ce este mai bun pentru el, pentru că la nivel psihologic nu poate fi uşor pentru el”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și