Închide meniul
VIDEO

Verona – Milan 1-3. Comentatorul italian a început să cânte în direct după golul lui Florenzi

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2022, 13:51

Verona – Milan 1-3. Comentatorul italian a început să cânte în direct după golul lui Florenzi

Comentatorul canalului de Youtube a făcut spectacol în Verona - Milan 1-3

Alessandro Florenzi sărbătoreşte marcarea unui gol, în Verona - Milan 1-3 / Profimedia Images

  • Milan rămâne cu două puncte în faţa rivalei Inter, cu două etape rămase de disputat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Verona – Milan 1-3. Comentatorul canalului de Youtube al lui AC Milan a început să cânte după golul de 3-1 înscris de Alessandro Florenzi, care a adus o victorie uriaşă pentru Diavolul milanez, în lupta pentru titlu cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus pe teren în minutul 84, în locul lui Calabria, a marcat cu un şut perfect, două minute mai târziu şi a închis tabela la 3-1. A fost al doilea gol marcat de fundaşul de 31 de ani în acest sezon.

Intră aici pentru a vedea momentul (min. 02:30)

Verona – Milan 1-3. Comentatorul canalului de Youtube al lui AC Milan a început să cânte

A fost momentul în care comentatorul a început spectacolul în direct. A cântat „a marcat la primul şut” şi „ciao, Verona” până a răguşit, reuşita fiind într-adevăr una care poate deveni decisivă pentru acest sezon.

Reclamă

„Cei care muncesc primesc, la final, ceea ce merită. Am muncit enorm în ultima lună. Acest gol este pentru familia mea care ştiu că mă iubeşte. Victoria asta spune multe despre acest grup. Munca trebuie dusă până la capăt. De mâine, trebuie să ne gândim la meciul cu Atalanta. Suntem pregătiţi pentru o nouă finală”, a spus Florenzi după meci.

Milan, la două „finale” de un nou titlu

Milan s-a impus cu 3-1 şi a revenit pe locul 1 în Serie A, la două puncte în faţa rivalei Inter, cu care a rămas în luptă pentru Scudetto. „Rossonerrii” au şi avantajul meciurilor directe cu nerazzurrii, astfel că, în ultimele două etape, îşi permit şi un rezultat de egalitate pentru a rămâne pe locul 1.

Reclamă

În ultimele două etape, Milan le întâlneşte pe Atalanta, pe teren propriu, şi pe Sassuolo, în deplasare. De partea cealaltă, Inter se duelează cu Cagliari, în deplasare, şi cu Sampdoria, pe teren propriu.

Ciprian Tătăruşanu, rezervă în meciul dintre Verona şi Milan

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Verona, într-un meci din etapa a 36-a a campionatului Italiei.

Gazdele au condus cu 1-0, prin golul marcat de Faraoni ’38. Pentru Milan au înscris Tonali ‘45+3, ’49 şi Florenzi ’86.

Reclamă 4 / 0/3

Milan este lider în clasament, cu 80 de puncte, cu două mai multe decât Inter Milano. Pe locul trei se află Napoli, care are 73 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Milan, noua echipă care insistă pentru trasferul lui Radu Drăguşin
Serie A • 2 ian., 15:01
Milan, noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin: „Abia atunci intru eu în acţiune”
Decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale
Serie A • 17 nov., 13:25
Decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale
Seară de gală în Liga Campionilor la Milano
Liga Campionilor • 7 nov., 10:50
Seară de gală în Liga Campionilor la Milano! Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani
Liga 1 • 11 oct., 12:31
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”
Ce cotă a ajuns să aibă Manchester City la câștigarea Ligii Campionilor
Liga Campionilor • 20 apr., 8:38
Ce cotă a ajuns să aibă Manchester City la câștigarea Ligii Campionilor, chiar dacă joacă împotriva lui Real Madrid, în semifinale